TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се појавил со шест трудници: Рекол дека сите деца се негови, а потоа го уапсиле поради...

Точка - 25.11.2020

Богаташ познат како Убавиот Мајк, често на Инстаграм објавува детали од својот живот, кои, во најмала рака се необични. Овој пат, можеби се надминал и себеси. Имено, тој бил еден од гостите на венчавка во Нигерија.

На венчавка дојде со шест трудници, вели дека сите носат негово дете (ВИДЕО)

Кумановски м. - 25.11.2020

Богаташот познат како Убавиот Мајк често објавува детали од неговиот живот на Инстаграм кои се, во најмала рака, необични. Овој пат, тој можеби се надмина себеси. Имено, тој беше еден од гостите на свадбата во Нигерија.