TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зошто француската министерка за европски работи го нарече својот мачор – Брегзит

Канал5 - 19.03.2019

,,Секое утро ме буди со мјаукање дека сака да излезе надвор , а кога ќе му отворам , стои неодлушно” , така се пошегува француската министерка натали Лоазо со маката на Британците. Француската министерка за европски работи , Натали Лоазо објасни ...

Француска министерка објасни зошто мачката ја нерекла „Брегзит“

Нетпрес - 19.03.2019

Француската министерка за европски работи Натали Лоазо објасни во вторникот зошто својата мачка ја нарекла „Брегзит“, саркастично коментирајќи ги обидите Велика Британија да излезе од Европската унија.

Француската министерка за ЕУ го нарече својот мачор Брегзит

Локално - 18.03.2019

Француската министерка за европски прашања Натали Луазо изјави дека нејзиниот мачор го нарекла Брегзит поради неговиот нерешителен карактер, јави „Индепендент“. Таа за едно француско списание рекла дека нејзиниот миленик секое утре гласно мјаукал за ...

Француската министерка за ЕУ го нарече својот мачор Брегзит

Н.Македонија - 18.03.2019

Француската министерка за европски прашања Натали Луазо изјави дека нејзиниот мачор го нарекла Брегзит поради неговиот нерешителен карактер, јави „Индепендент“. Таа за едно француско списание рекла дека нејзиниот миленик секое утре гласно мјаукал за ...

Француската министерка за ЕУ својот мачор го нарекла Брегзит

Канал5 - 18.03.2019

Француската министерка за европски прашања Натали Луазо изјави дека нејзиниот мачор го нарекла Брегзит поради неговиот нерешителен карактер, јави „Индепендент“. Таа за едно француско списание рекла дека нејзиниот миленик секое утре гласно мјаукал за ...

Поради нерешителниот карактер француската министерка за ЕУ го нарече својот мачор Брегзит

Вечер - 18.03.2019

Француската министерка за европски прашања Натали Луазо изјави дека нејзиниот мачор го нарекла Брегзит поради неговиот нерешителен карактер, јави „Индепендент“. Таа за едно француско списание рекла дека нејзиниот миленик секое утре гласно мјаукал за ...

И „мјау“ не е тоа што беше: Француската министерка за ЕУ го нарече мачор Брегзит

+инфо - 18.03.2019

Француската министерка за европски прашања Натали Луазо изјави дека нејзиниот мачор го нарекла Брегзит поради неговиот нерешителен карактер, јави „Индепендент“. Таа за едно француско списание рекла дека нејзиниот миленик секое утре гласно мјаукал за ...

Француската министерка за ЕУ го нарече својот мачор Брегзит

Опсервер - 18.03.2019

Француската министерка за европски прашања Натали Луазо изјави дека нејзиниот мачор го нарекла Брегзит поради неговиот нерешителен карактер, јави „Индепендент“. Таа за едно француско списание рекла дека нејзиниот миленик секое утре гласно мјаукал за ...

Луазо за својот мачор по име „Брегзит“. Сака надвор, а кога ќе му ја отворам врата, не излегува

Курир - 18.03.2019

Француската министерка за европски прашања Натали Луазо изјави дека нејзиниот мачор го нарекла Брегзит поради неговиот нерешителен карактер, јави „Индепендент“. Таа за едно француско списание рекла дека нејзиниот миленик секое утре гласно мјаукал за ...