TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Словачка го откажа вториот круг од масовното тестирање за коронавирус

Макфакс - 26.11.2020

Вториот круг на тестирање за коронавирус на ниво на цела Словачка наиде на отпор и поради тоа е одложен на неопределено време Премиерот, Игор Матовиќ, рече дека вториот круг кој требаше да се изведе на 6 и 7 декември е одложен и ќе се одржи, но ...

Одложен вториот круг на масовното тестирање во Словачка

Канал5 - 26.11.2020

Втората рунда на тестирање на коронавирус на ниво на цела Словачка наишол на отпор, поради што е одложена за неопределен датум. Премиерот Игор Матовиќ вчера изјавил дека вториот круг повеќе не е планиран за 6 и 7 декември, но ќе се одржи на ...

Словачка го одложи вториот круг од масовното тестирање на Covid-19

Нетпрес - 26.11.2020

Вториот круг од тестирањето на коронавирусот на ниво на севкупното население во Словачка наиде на отпор, поради што е одложен на засега неодредено време. Премиерот Игор Матович во средата рече дека вториот круг повеќе не е планиран за спроведување ...

Одложен вториот круг масовно тестирање во Словачка

Локално - 26.11.2020

Вториот круг на тестирање на коронавирус на ниво на цела Словачка наиде на отпор, поради што беше одложен за засега неопределен датум. Премиерот Игор Матовиќ во средата рече дека вториот круг повеќе не е планиран за 6 и 7 декември, но ќе се одржи на ...

Словачка го откажа вториот круг од масовното тестирање за коронавирус

Опсервер - 26.11.2020

Вториот круг на тестирање за коронавирус на ниво на цела Словачка наиде на отпор и поради тоа е одложен на неопределено време Премиерот, Игор Матовиќ, рече дека вториот круг кој требаше да се изведе на 6 и 7 декември е одложен и ќе се одржи, но ...