TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-НП: Тие што гласно се чудат да се прашаат зошто некој манипулирал и ги учел со лажни податоци

Макфакс - 16.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ги ...

ВМРО-НП: Заклучоците што ги гледа сега македонската јавност се договорени пред повеќе од две години

А1 On - 16.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ги ...

ТИЕ ШТО СЕГА СЕ ЧУДАТ НЕКА СЕ ЗАПРАШААТ ЗОШТО УЧЕЛЕ ЛАЖНИ ПОДАТОЦИ Партијата на Љубчо Георгиевски го поздравува ...

+инфо - 16.08.2022

Прашањето е дали некој сака да се соочи со фактите или да живее во лаги, соопшти партијата на Љубчо Георгиевски, ВМРО-НП. ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски Комисии како чин на позитивниот пат на Македонија кон ...

ВМРО-НП: Заклучоците што ги гледа сега јавноста се договорени пред повеќе од 2 години но бугарската страна тоа го оцени ...

ТВ21 - 16.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ги ...

ВМРО-НП за Заклучоците на историската комисија: Прашањето е дали некој сака да се соочи со фактите или да живее во лаги

Локално - 16.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ги ...

ВМРО-НП: Тие што гласно се чудат да се запрашаат зошто некој манипулирал и ги учел со лажни податоци

Press24 - 16.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ги ...

ВМРО-НП: Заклучоците што ги гледа сега македонската јавност се договорени пред повеќе од две години

4NEWS - 16.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ги ...

ВМРО-НП: Тие што гласно се чудат да се запрашаат зошто некој манипулирал и ги учел со лажни податоци

Либертас - 16.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ги ...

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии

24Инфо - 16.08.2022

Почитувани, ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие ...

ВМРО-НП: Тие што гласно се чудат да се запрашаат зошто некој манипулирал и ги учел со лажни податоци

Точка - 16.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ги ...

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии

Во Центар - 16.08.2022

Скопје, 16 август 2022 Почитувани, ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција.

Од партијата на Љубчо Георгиевски прашуваат дали некој сака да се соочи со фактите или да живее во лаги

Фактор - 16.08.2022

Тие што гласно се чудат да се запрашаат зошто некој манипулирал и ги учел со лажни податоци, велат од партијата на екс премиерот Љубчо Георгиевски, ВМРО-НП. Партискиот став е „сите тие кои тогаш молчеа и го поддржуваа тоа искривување на историјата ...

ВМРО-НП: Тие што гласно се чудат да се прашаат зошто некој манипулирал и ги учел со лажни податоци

MTM - 16.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евро-атланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ...

Љубчо Георгиевски „пресреќен“ за одлуките на историската комисија во корист на Бугарија, вели дека сме учеле лажни ...

MakPress - 17.08.2022

ВМРО-Народна партија го поздравува напредокот на двете историски комисии како чин на позитивниот пат на Северна Македонија кон Евроатланската интеграција. ВМРО-Народна партија сака да потсети на техничкиот дел од договорот дека овие заклучоци што ги ...