TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Решен деценискиот проблем со водоснабдувањето во делчевско Разловци

MTM - 22.07.2019

Жителите на делчевското село Разловци од денеска ќе имаат чиста вода за пиење и во доволна количина. Со изградбата на новата дренажа во село Разловци со која се обезбеди поголем доток на вода во водоснабдителниот систем, се реши децениски проблем во ...

Решен деценискиот проблем со водоснабдувањето во делчевско Разловци

Сител - 22.07.2019

Жителите на делчевското село Разловци од денеска ќе имаат чиста вода за пиење и во доволна количина. Со изградбата на новата дренажа во село Разловци со која се обезбеди поголем доток на вода во водоснабдителниот систем, се реши децениски проблем во ...

Новата дренажа им обезбеди на разловчани да пијат чиста вода

Вечер - 23.07.2019

Жителите на делчевското село Разловци ќе имаат чиста вода за пиење и во доволна количина. Со изградбата на новата дренажа со која се обезбеди поголем доток на вода во водоснабдителниот систем, се реши децениски проблем во ова најголемо населено ...