TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спасовски: Граѓаните кои останале без работа да поднесат барање за паричен надоместок

360 степени - 08.04.2020

Премиерот Оливер Спасовски, вечерва преку социјалните мрежи ги повика граѓаните кои останале без работа да побараат надоместок од Центрите за вработување. Детални информации како може да се искористи ова право можат да се најдат на страницата на ...

Спасовски: Граѓаните што останале без работа да поднесат барање за паричен надоместок

Press24 - 07.04.2020

Граѓаните што останале без работа да поднесат барање за паричен надоместок за прекин на работен однос, во Центарот за вработување во местото на живеење, во рок од 30 дена од денот на престанокот на работниот однос, порача на Фејсбук техничкиот ...

ЕВЕ ГИ ДЕТАЛИТЕ ЗА ТИЕ ШТО ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА - имаат право на 50 отсто од платата

Фактор - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос, согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

ТВ21 - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос, согласно работниот стаж , преку Агенцијата за вработување

24Инфо - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос

Макфакс - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж

Фокус - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

А1 On - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж,

Независен - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

Сител - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

Република - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

iPortal - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

Паричен надоместок за прекин на работен однос, согласно работниот стаж

Кумановски м. - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

Кој може, а кој не може да оствари право на паричен надоместок

Локално - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос

Точка - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос

Р.С.Европа - 07.04.2020

Граѓаните со прекин на работен однос имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци, информираше Министерството за труд и социјална политика.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж

Press24 - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос

MTM - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос

Н.Македонија - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

Опсервер - 07.04.2020

Скопје, 7 април 2020 () – Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж

Канал5 - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос

Frontline - 07.04.2020

Граѓаните што останале без работа поднесуваат барање во Центарот за вработување во местото на живеење, во рок од 30 дена од денот на престанокот на работниот однос. Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на ...

За лицата кои останаа без работа, паричен надоместок од 50 отсто од просечната плата

Мета - 07.04.2020

Граѓаните кои останале без работа ќе добијат парична помош, надоместок од државата, во зависност од должината на работниот стаж. Како што соопшти Министерството за труд и социјална политика, МТСП, надоместокот е во висина од 50 отсто од просечната ...

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

Либертас - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

Бриф - 07.04.2020

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина ...

МТСП: Надоместок за прекин на работен однос согласно стажот, преку Агенцијата за вработување

+инфо - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

CivilMedia - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

Нетпрес - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос

Скопје инфо - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето-плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Надоместокот за отказ од работа според должината на работниот стаж

Денешен - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

ММС - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос, согласно работниот стаж , преку Агенцијата за вработување

Бизнис Вести - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж

Скопје24 - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос, според работниот стаж

МКД - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

MakPress - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

Паричен надоместок за прекин на работен однос

Вечер - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето-плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос, согласно работниот стаж

365 - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

Еве ги деталите за тие што ќе останат без работа: Имаат право на 50 отсто од платата

Женски магазин - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

Паричен надоместок за прекин на работен однос согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

PressingTV - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50 отсто од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

МТСП: Паричен надоместок за прекин на работен однос, согласно работниот стаж, преку Агенцијата за вработување

4NEWS - 07.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека граѓаните со прекин на работен однос, имаат право на паричен надоместок во висина од 50% од просечната месечна нето плата на работникот за последните 24 месеци.

Спасовски: Сите што останале без работа имаат право на надомест ако претходно биле во работен однос 9 месеци

Фокус - 07.04.2020

Граѓаните што останале без работа да поднесат барање за паричен надоместок за прекин на работен однос во Центарот за вработување во местото на живеење, во рок од 30 дена од денот на престанокот на работниот однос, порача на Фејсбук техничкиот ...

Граѓаните што останале без работа да поднесат барање за паричен надоместок

Скопје инфо - 08.04.2020

Граѓаните што останале без работа да поднесат барање за паричен надоместок за прекин на работен однос, во Центарот за вработување во местото на живеење, во рок од 30 дена од денот на престанокот на работниот однос, порача на Фејсбук техничкиот ...