TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Средба на претседателот Пендаровски со амбасадорот на Народна Република Кина, Џанг Ѕуо

Бизнис Вести - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Џанг Ѕуо. На средбата се реафирмираше ставот дека билатералните односи меѓу Република Северна Македонија и Народна Република Кина ...

Средба на претседателот Пендаровски со амбасадорот на Народна Република Кина, Џанг Ѕуо

Канал5 - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими амбасадорот на Народна Република Кина во Република Македонија, Џанг Ѕуо. На средбата се реафирмираше ставот дека билатералните односи меѓу Република Македонија и Народна Република Кина се успешни, ...

Средба на Пендаровски со кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо

24Инфо - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Џанг Ѕуо. На средбата се реафирмираше ставот дека билатералните односи меѓу Република Северна Македонија и Народна Република Кина ...

Пендаровски – Џанг Ѕуо: Успешни односи, традиционално пријателство и прагматична соработка

Опсервер - 22.01.2021

– Претседателот Стево Пендаровски и амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Џанг Ѕуо на денешната средба го реафирмирале ставот дека билатералните односи меѓу двете земји се успешни, базирани врз традиционално ...

Пендаровски – Џанг Ѕуо: Успешни односи, традиционално пријателство и прагматична соработка

ММС - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски и амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Џанг Ѕуо на денешната средба го реафирмирале ставот дека билатералните односи меѓу двете земји се успешни, базирани врз традиционално ...

Пендаровски – Џанг Ѕуо: Успешни односи, традиционално пријателство и прагматична соработка

Press24 - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски и амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Џанг Ѕуо на денешната средба го реафирмирале ставот дека билатералните односи меѓу двете земји се успешни, базирани врз традиционално ...

Пендаровски – Џанг Ѕуо: Успешни односи, традиционално пријателство и прагматична соработка

Сител - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски и амбасадорот на Народна Република Кина во Република Македонија, Џанг Ѕуо на денешната средба го реафирмирале ставот дека билатералните односи меѓу двете земји се успешни, базирани врз традиционално пријателство и ...

ПЕНДАРОВСКИ НА СРЕДБА СО КИНЕСКИОТ АМБАСАДОР ЅУО - има ли шанси да добиеме од кинеската вакцина против ковид?

Фактор - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски денеска го примил амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Џанг Ѕуо. На средбата, како што соопштија од Кабинетот на Пендаровски, се реафирмирал ставот дека билатералните односи меѓу ...

Средба на претседателот Пендаровски со кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо: Успешни односи, традиционално пријателство и ...

Слободен Печат - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски и амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Џанг Ѕуо на денешната средба го реафирмирале ставот дека билатералните односи меѓу двете земји се успешни, базирани врз традиционално ...

Пендаровски – Џанг Ѕуо: Успешни односи, традиционално пријателство и прагматична соработка

MakPress - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски и амбасадорот на Народна Република Кина во Република Македонија, Џанг Ѕуо на денешната средба го реафирмирале ставот дека билатералните односи меѓу двете земји се успешни, базирани врз традиционално пријателство и ...

Пендаровски – Џанг Ѕуо: Успешни односи, традиционално пријателство и прагматична соработка

Либертас - 22.01.2021

– Претседателот Стево Пендаровски и амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Џанг Ѕуо на денешната средба го реафирмирале ставот дека билатералните односи меѓу двете земји се успешни, базирани врз традиционално ...

Пендаровски – Џанг Ѕуо: Успешни односи, традиционално пријателство и прагматична соработка

Граѓански збор - 22.01.2021

Претседателот Стево Пендаровски и амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Џанг Ѕуо на денешната средба го реафирмирале ставот дека билатералните односи меѓу двете земји се успешни, базирани врз традиционално ...