TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Длабоки фармерки и кадрава коса - Брена сподели фотографија од младоста на која лудо се забавува

Press24 - 19.07.2019

Лепа Брена се потсети на некои минати денови, па на Инстаграм сподели стара фотографија со Рако Ѓокиќ. Пејачката, очигледно, лудо се забавувала, а таа глетка на многумина иј измами насмевка на лицето.

ФОТО: Длабоки фармерки и кадрава коса- Брена сподели фотографија од младоста на која лудо се забавува

Курир - 19.07.2019

Лепа Брена се потсети на некои минати денови, па на Инстаграм сподели стара фотографија со Рако Ѓокиќ. Пејачката, очигледно, лудо се забавувала, а таа глетка на многумина иј измами насмевка на лицето.

Длабоки фармерки и кадрава коса- Брена сподели фотографија од младоста на која лудо се забавува

Пулс24 - 19.07.2019

Лепа Брена се потсети на некои минати денови, па на Инстаграм сподели стара фотографија со Рако Ѓокиќ. Пејачката, очигледно, лудо се забавувала, а таа глетка на многумина иј измами насмевка на лицето.