TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иџе постави нов рекод на Водно на ридскиот натпревар во автомобилизам

Gol.mk - 22.07.2019

Викендов на патеката на Водно се одржа 37-от Меѓународен ридски натпревар во автомобилизам, кој се бодува за централно-европска зона на ФИА. Најуспешниот македонски натпреварувач и европски шампион во оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, првпат во ...

Иџе е првиот Македонец кој поставил рекорд на ридско брзинските трки на Водно

SportMedia - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37-от меѓународен ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. Македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, ...

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Високи Октани - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37 Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа во неделата на 21. јули, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион ...

Меѓународен ридски натпревар Водно 2019

Авто Плус - 21.07.2019

Викендов на Водно се одржа уште едно издание на меѓународниот ридско-брзински натпревар Викендов на веќе добро познатата патека, падините на Водно, се одржа уште едно издание на меѓународниот ридско-брзински натпревар во автомобилизам кој се бодува ...

Иџе е првиот Македонец во историјата со рекорд на ридско брзинските трки на Водно

+инфо - 22.07.2019

На Водно викендов се одржа 37 Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. Македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд ...

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско-брзинските трки на Водно

Кајгана - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународен ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа во неделата на 21.07.2019, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион ...

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско-брзинските трки на Водно

Макфакс - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа ...

Македонец постави рекорд за прв пат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Скопје1 - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37 Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа во неделата на 21.07.2019, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски ...

Игор Стефановски Иџе е првиот македонец со рекорд на Водно!

CARClub - 22.07.2019

Викендов на Водно се одржа 37 Меѓународен Ридски Натпревар во Автомобилизам, каде Иџе постави рекорд! Викендов Водно беше домаќин на 37 Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам, кој се бодува за ФИА централноевропската зона.

Иџе со рекордот на Водно си го оствари сонот

Н.Македонија - 22.07.2019

Најуспешниот македонски натпреварувач и европски шампион во категоријата на ридско-брзински автомобилизам Игор Стефановски Иџе, за две секунди го подобри рекордот на патеката на Водно, во склоп на 37-от Меѓународен ридски натпревар кој се одржа ...

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Скопје инфо - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа ...

Македонец постави рекорд за прв пат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Фактор - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37 Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа во неделата на 21.07.2019, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски ...

За првпат во историјата: Македонец постави рекорд на ридско брзинските трки на Водно

Курир - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа ...

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Канал5 - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37 Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа во неделата на 21.07.2019, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски ...

Македонец постави рекорд за прв пат во историјата на ридско брзинските трки на Водно и си го оствари сонот

Скопје24 - 22.07.2019

Најуспешниот македонски натпреварувач и европски шампион во категоријата на ридско-брзински автомобилизам Игор Стефановски Иџе, за две секунди го подобри рекордот на патеката на Водно, во склоп на 37-от Меѓународен ридски натпревар кој се одржа ...

Иџе: Мисијата е завршена, рекордот на Водно сега е македонска сопственост

Екипа - 22.07.2019

На Водно изминатиов викенд се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона, а најуспешниот македонски возач Игор Стефановски Иџе, постави нов рекорд од 02:02:09 минути.

Иџе е првиот Македонец кој поставил рекорд на ридско брзинските трки на Водно

Спортски - 22.07.2019

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37-от меѓународен ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. Македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе , ...

Иџе издоминира на Водно и направи историја: Мисијата е завршена, ова е успех на кој сум посебно горд!

Дерби - 23.07.2019

Игор Стефановски со години наназад ја претставува Македонија на највисоко можно ниво на познатите трки ширум Европа, но сега најпознатиот автомобилист од нашата земја успеа да оставри нешто за кое самиот вели дека е посебно горд.