TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неонацисти вооружени со палки и мачети сакале да патролираат на германско-полската граница

Deutsche Welle - 25.10.2021

Германската полиција во неделата сопрела повеќе од 50 неонацисти вооружени со бајонет, мачета и палки кои сакале да спречат влез на мигранти на границата со Полска Групата од преку 50 луѓе се придружиле на повикот на Третиот пат, радикално ...

Неонацисти излегоа да ја бранат германската граница со Полска

Оff.net - 25.10.2021

Припадниците на крајно десничарската група Третиот пат (Der III. Weg) се распоредија на границата со Полска за да пресретнат кој било нелегален мигрант што ќе се обиде да влезе во Германија.

Германската полиција запре повеќе од 50 екстремисти кај полската граница

Lider - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германската полиција запре повеќе од 50 вооружени екстремисти кај полската граница

Курир - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германската полиција запре повеќе од 50 екстремисти кај полската граница

Опсервер - 25.10.2021

– Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германската полиција запре повеќе од 50 екстремисти кај полската граница

24Инфо - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германската полиција запре повеќе од 50 екстремисти кај полската граница

Сител - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германската полиција запре повеќе од 50 екстремисти кај полската граница

Слободен Печат - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германската полиција запре повеќе од 50 екстремисти кај полската граница

Вечер Прес - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германската полиција запрела 50 вооружени десничарски екстремисти кои патролирале долж границата со Полска

Денешен - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германската полиција запре повеќе од 50 вооружени екстремисти кај полската граница

Република - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германски екстремисти тргнале со мачети и палки да спречат влез на мигранти (ВИДЕО)

Локално - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Германската полиција запре повеќе од 50 екстремисти кај полската граница

MakPress - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничарски екстремисти вооружени со солзавец, бајонети, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

Тензија на германско-полската граница: Вооружени неонацисти се обиделе да спречат влез на мигранти

Слободен Печат - 24.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничари вооружени со солзавци, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.

НЕОНАЦИСТИ СПРЕЧУВААТ ИЛЕГАЛНА МИГРАЦИЈА Тензично е на германско-полската граница

+инфо - 24.10.2021

Вооружените лица го следеле повикот од страна на „Третиот пат“, екстремно десничарска партија за која се сомнева дека се поврзани со неонацистички групи, а тие ги испратиле нивните членови да ги запрат илегалните премини во близина на градот Губен ...

Германската полиција запрела вооружени десничари кои сакале да спречат мигранти да влезат во земјата

Либертас - 25.10.2021

Германската полиција соопшти дека запрела повеќе од 50 десничари вооружени со солзавци, мачети и палки кои сакале да патролираат долж полската граница за да спречат мигранти да влезат во земјата.