TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Го хипнотизирала касиерот и му ги земала парите од касата

Репортер - 21.04.2019

Во околината на Москва во супермаркет се случил необичен грабеж. Продавачот по грабежот тврдел дека една жена го хипнотизирала, а потоа му украла 17.000 рубљи, околу 230 евра. На снимката се гледа како жената внимателно ги извадила ситните парички, ...

Жена хипнотизирала касиер во супермаркет и му одзела 230 евра (ВИДЕО)

+инфо - 21.04.2019

Во околината на Москва се случил необичен грабеж во супермаркет. Касиерот тврди дека жена го хипнотизирала и така му одзела околу 230 евра. Таа броела неколку монети, ги земала од новчаник, па ги вратила назад.

Снимка која го шокираше светот: Жена хипнотизирала касиер во супермаркет и му одзела 230 евра

Република - 21.04.2019

Во околината на Москва се случил необичен грабеж во супермаркет. Касиерот тврди дека жена го хипнотизирала и така му одзела околу 230 евра. Таа броела неколку монети, ги земала од новчаник, па ги вратила назад.