TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворена изложба на акаврели од Елизабета Костова во галеријата „КО-РА“

Либертас - 21.06.2021

Отворена изложба на акварели од Елизабета Костова во галеријата „КО-РА“. На изложбата се претставени 32 дела во акварел. -Делата се инспирирани од поетиката на урбаното и мртвата природа, кои ја восприемаат повеќекатната метафора за ова наше време ...

Отворена изложба на акаврели од Елизабета Костова во галеријата „КО-РА“

Опсервер - 21.06.2021

Отворена изложба на акварели од Елизабета Костова во галеријата „КО-РА“. На изложбата се претставени 32 дела во акварел. -Делата се инспирирани од поетиката на урбаното и мртвата природа, кои ја восприемаат повеќекатната метафора за ова наше време ...

Отворена изложба на акаврели од Елизабета Костова во галеријата „КО-РА“

Вечер Прес - 21.06.2021

Отворена изложба на акварели од Елизабета Костова во галеријата „КО-РА“. На изложбата се претставени 32 дела во акварел. -Делата се инспирирани од поетиката на урбаното и мртвата природа, кои ја восприемаат повеќекатната метафора за ова наше време ...

Отворена изложба на акаврели од Елизабета Костова во галеријата „КО-РА“

MakPress - 21.06.2021

Отворена изложба на акварели од Елизабета Костова во галеријата „КО-РА“. На изложбата се претставени 32 дела во акварел. -Делата се инспирирани од поетиката на урбаното и мртвата природа, кои ја восприемаат повеќекатната метафора за ова наше време ...