TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Триесет дена притвор за насилниците од Штип кои претепаа девојка

Сител - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон којашто снимка беше објавена минатата недела.

Продолжен притворот за двајцата насилници од Штип

Н.Македонија - 08.04.2020

За 30 дена продолжен е притворот на двајцата насилници од Штип кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон, пренесуваат повеќе медиуми повикувајќи се на информации од Основниот суд во Штип.

Притвор од 30 дена за насилниците од Штип, наскоро судење

Фактор - 08.04.2020

Двајцата насилници од Штип кои тепаа девојка и ја згрозија јавноста на социјалните мрежи добија дополнителен притвор од 30 дена по истекот на осумдневниот. Штипјаните на возраст од 23 и 26 години се товарат за брутално насилство над 20-годишна ...

За насилниците од Штип, по уште 30 дена притвор

Expres - 08.04.2020

Одредени се уште по 30 дена притвор за С.А. и П.Р. од Штип кои заедно во јануари годинава извршиле грубо насилство ворз малолетничка, а чинот го снимале на видео. Претходно, по споделување на видеото на социјалните мрежи ОЈО Штип минатата недела им ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

А1 On - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

Frontline - 08.04.2020

Предметот е веќе распределен кај судија, кој во најбрз рок ќе го закаже и судското рочиште. Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на ...

Насилниците од Штип кои брутално тепаа девојка добија нови 30 дена притвор

360 степени - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон којашто снимка беше објавена минатата недела.

Дополнителни 30 дена притвор за насилниците од Штип

Слободен Печат - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изјави дека ...

Двајцата штипјани кои претепаа девојка и натаму во притвор

+инфо - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

Република - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

МКД - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

Канал5 - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Насилниците од Штип кои претепаа девојка и снимаа со телефон добија 30 дена притвор

Фокус - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон којашто снимка беше објавена минатата недела.

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

iPortal - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за штипјаните кои брутално тепаа девојка

Локално - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

Press24 - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

еМагазин - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева изјави дека на ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

Опсервер - 08.04.2020

Штип, 8 април 2020 () – Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон.

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа бремена девојка

24Инфо - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

ММС - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

Бриф - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

Телма - 08.04.2020

Продолжен притворот на 23 и 26 годишните насилници, кои во јануари брутално тепаа 20 годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Притворот им е продолжен за 30 дена, информираше портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова.

Уште 30 дена притвор за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

Независен - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Двајцата штипјани кои претепаа девојка остануваат во притвор

Нетпрес - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата штипјани кои брутално тепаа девојка

Скопје инфо - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Продолжен притворот за двајцата насилници од Штип

CivilMedia - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Момчињата кои крвнички тепаа девојка во Штип остануваат во притвор и наредните 30 дена

MakPress - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон. Портпаролот на Основен суд-Штип, Катерина Миленкова-Трајчева за МИА изајви дека ...

Триесет дена притвор за насилниците од Штип кои претепаа девојка

4NEWS - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон којашто снимка беше објавена минатата недела.

Нови 30 дена притвор за насилниците од Штип што тепаа девојка

Нова ТВ - 08.04.2020

Продолжен е притворот на двајцата насилници на возраст од 23 и 26 години, кои во јануари брутално тепаа 20-годишна девојка, а насилството го снимаа на мобилен телефон којашто снимка беше објавена минатата недела.