TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре не возете по „Христијан Тодоровски Карпош“

+инфо - 19.03.2019

Утре (среда) од 7 часот целосно ќе биде затворен за сообраќај делот од булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ на потегот од улицата „Ферид Бајрам“ до улицата „Боца Иванова“, поради асфалтирање на коловозот.

Привремен сообраќаен режим на дел од булеварот Христијан Тодоровски- Карпош

24Инфо - 19.03.2019

Град Скопје ги известува граѓаните дека од 7 часот целосно e затворен за сообраќај делот од булеварот Христијан Тодоровски – Карпош, на потегот од улицата Ферид Бајрам до улицата Боца Иванова, поради изведување градежни активности за асфалтирање на ...

Привремен сообраќаен режим на дел од булеварот Христијан Тодоровски Карпош

Скопје1 - 19.03.2019

Градот Скопје ги известува граѓаните дека од утре (20.03.2019 година, среда) од 7 часот целосно ќе биде затворен за сообраќај делот од булеварот Христијан Тодоровски Карпош на потегот од улицата Ферид Бајрам до улицата Боца Иванова, поради ...

Утре привремен сообраќаен режим на дел од булеварот Христијан Тодоровски Карпош

Скопје инфо - 19.03.2019

Градот Скопје ги известува граѓаните дека од утре (20.03.2019 година, среда) од 7 часот целосно ќе биде затворен за сообраќај делот од булеварот Христијан Тодоровски Карпош на потегот од улицата Ферид Бајрам до улицата Боца Иванова, поради ...

Избегнете ја гужвата од рано наутро - Оваа улица е затворена во Скопје

Press24 - 19.03.2019

Дел од булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“, на потегот од улицата „Ферид Бајрам“ до улицата „Боца Иванова“, денеска од 7 часот е затворен за сообраќај поради изведување градежни активности за асфалтирање на коловозот.

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош"

Канал5 - 19.03.2019

Дел од булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош", на потегот од улицата „Ферид Бајрам" до улицата „Боца Иванова", денеска од 7 часот е затворен за сообраќај поради изведување градежни активности за асфалтирање на коловозот.

Утре сообраќајот наместо по овој булевар ќе биде пренасочен по околната улична мрежа

Пулс24 - 19.03.2019

Од Град Скопје информираат дека утре од 7 часот изутрина целосно ќе биде затворен за сообраќај дел од булеварот “Христијан Тодоровски – Карпош“, на потегот од улицата “Ферид Бајрам“ до улицата “Боца Иванова“ поради изведување градежни активности за ...

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош"

MTM - 19.03.2019

Дел од булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош", на потегот од улицата „Ферид Бајрам" до улицата „Боца Иванова", денеска од 7 часот е затворен за сообраќај поради изведување градежни активности за асфалтирање на коловозот.

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош”

ММС - 19.03.2019

Дел од булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош”, на потегот од улицата „Ферид Бајрам” до улицата „Боца Иванова”, денеска од 7 часот е затворен за сообраќај поради изведување градежни активности за асфалтирање на коловозот.

Привремен сообраќаен режим на дел од булеварот Христијан Тодоровски-Карпош

Макфакс - 20.03.2019

Град Скопје ги известува граѓаните дека од 7 часот целосно ќе биде затворен за сообраќај делот од булеварот Христијан Тодоровски – Карпош, на потегот од улицата Ферид Бајрам до улицата Боца Иванова, поради изведување градежни активности за ...

Денеска пренасочување на сообраќајот во еден дел од градот

Скопје инфо - 20.03.2019

Од 7 часот целосно е затворен за сообраќај делот од булеварот Христијан Тодоровски Карпош, на потегот од улицата Ферид Бајрам до улицата Боца Иванова, поради изведување градежни активности за асфалтирање на коловозот.

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“

Независен - 20.03.2019

Дел од булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“, на потегот од улицата „Ферид Бајрам“ до улицата „Боца Иванова“, денеска од 7 часот е затворен за сообраќај поради изведување градежни активности за асфалтирање на коловозот.

ВНИМАВАЈТЕ: Оваа улица денеска е затворена за сообраќај од 7 часот утрово!

Курир - 20.03.2019

Дел од булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“, на потегот од улицата „Ферид Бајрам“ до улицата „Боца Иванова“, денеска од 7 часот е затворен за сообраќај поради изведување градежни активности за асфалтирање на коловозот.

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Христијан Тодоровски

Сител - 20.03.2019

Дел од булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“, на потегот од улицата „Ферид Бајрам“ до улицата „Боца Иванова“, денеска од 7 часот е затворен за сообраќај поради изведување градежни активности за асфалтирање на коловозот.

Привремен сообраќаен режим на булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“

Н.Македонија - 20.03.2019

Дел од булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“, на потегот од улицата „Ферид Бајрам“ до улицата „Боца Иванова“, денеска од 7 часот е затворен за сообраќај поради изведување градежни активности за асфалтирање на коловозот.

ГРАД СКОПЈЕ: Привремен сообраќаен режим на дел од бул.Х.Т.Карпош

Вечер - 20.03.2019

Градот Скопје ги известува граѓаните дека од утре (20.03.2019 година, среда) од 7 часот целосно ќе биде затворен за сообраќај делот од булеварот Христијан Тодоровски Карпош на потегот од улицата Ферид Бајрам до улицата Боца Иванова, поради ...