TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вечерва „Грдиот“, „Чудесна терапија“ во понеделник – изменет распоредот на „Гола месечина“

Курир - 16.09.2021

Премиерата „Грдиот“ на НУ „Театар Комедија“ што вчеравечер требаше да се одржи во рамките на традиционалниот фестивал на комедијата „Гола месечина“ е презакажана за вечерва во 21:00 часот во Спортскиот центар „Ново Лисиче“.

Премиерата „Грдиот“ презакажана за вечерва

24Инфо - 16.09.2021

Премиерата„Грдиот“на НУ „Театар Комедија“ што вчеравечер требаше да се одржи во рамките на традиционалниот фестивал на комедијата „Гола месечина“е презакажана за вечерва во 21:00 часотво Спортскиот центар „Ново Лисиче“.

Премиерата на претставата „Грдиот“ презакажана за вечерва на “Гола месечина“

Вечер Прес - 16.09.2021

Премиерата „Грдиот“ на НУ „Театар Комедија“ што вчеравечер требаше да се одржи во рамките на традиционалниот фестивал на комедијата „Гола месечина“ е презакажана за вечерва во 21:00 часот во Спортскиот центар „Ново Лисиче“.

Фестивал „Гола месечина“: Пет денови ноќен театар на отворено во Ново Лисиче

Денешен - 16.09.2021

Во рамки на традиционалниот Фестивал на комедијата „Гола месечина“ вечерва од 21 часот во Спортскиот центар „Ново Лисиче“ ќе се одржи премиера на претставата „Грдиот“ на НУ „Театар Комедија“.

Премиера на „Грдиот“ вечерва на Фестивалот на комедијата „Гола месечина“

Опсервер - 16.09.2021

– Во рамки на традиционалниот Фестивал на комедијата „Гола месечина“ вечерва од 21 часот во Спортскиот центар „Ново Лисиче“ ќе се одржи премиера на претставата „Грдиот“ на НУ „Театар Комедија“.

Премиера на „Грдиот“ вечерва на фестивалот „Гола месечина“

Н.Македонија - 16.09.2021

Премиерата на претставата „Грдиот“ на НУ „Театар Комедија“ што вчеравечер требаше да се одржи во рамките на традиционалниот фестивал на комедијата „Гола месечина“ е презакажана за вечерва во 21 часот во Спортскиот центар „Ново Лисиче“.

Премиера на „Грдиот“ вечерва на фестивалот „Гола месечина“

MTM - 16.09.2021

Премиерата на претставата „Грдиот“ на НУ „Театар Комедија“ што вчеравечер требаше да се одржи во рамките на традиционалниот фестивал на комедијата „Гола месечина“ е презакажана за вечерва во 21 часот во Спортскиот центар „Ново Лисиче“.

Фестивалот „Гола месечина“ со пет македонски комедии

Вечер Прес - 15.09.2021

Традиционалниот фестивал на комедијата „Гола месечина“ се одржува по осми пат, и годинава под отворено небо во Спортскиот центар „Ново Лисиче“, во организација на Општина Аеродром и НУ „Театар комедија“.

Со премиерата „Грдиот“ вечер почнува „Гола месечина“ во Аеродром

Скопје инфо - 15.09.2021

Со премиера на комедијата „Грдиот“ од НУ „Театар Комедија“ во режија на Ирена Стеријовска вечерва во 21:00 часотво Спортскиот центар „Ново Лисиче“ почнува традиционалниот фестивал на комедијата „Гола месечина“, кој годинава ќе се одржи по осми пат.