TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МУ ПЛАЌАТ ДА НЕ ПРАВИ НИШТО: Зема над 80 евра за само еден состанок!

4NEWS - 23.01.2022

Младиот Јапонец Шоџи Моримото три години живее од тоа што бил ангажиран од луѓе за да не прави ништо. Тој за Си-Би-Ес изјави дека членовите на неговото семејство со години му велеле дека е мрзелив, дека не живее така и дека нема ништо да постигне во ...

Го плаќаат за да не работи ништо: Зима повеќе од 80 евра за само еден час

Фактор - 22.01.2022

Знае како да ги наплати своите услуги... Младиот Јапонец Шоји Моримото веќе три години живее од тоа што луѓето го изнајмуваат да не работи ништо. За CBS раскажа дека со години членовите на семејството му зборувале дека е мрзелив, дека така не се ...