TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стефковски:Во Гази Баба започнуваат две големи капитални инвестиции во вредност од 30 мил.ден.

Канал5 - 30.06.2022

Денес во посета на општина Гази Баба е претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со кого заедно започнуваме со реализација на две големи капитални инвестиции чија вкупна вредност е околу 30 милиони денари.

Стефковски:Во Гази Баба започнуваат две големи капитални инвестиции во вредност од 30 милиони денари

Сител - 30.06.2022

Почитувани претставници на медиумите, Почитувани сограѓани, Денес во посета на општина Гази Баба е претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со кого заедно започнуваме со реализација на две големи капитални инвестиции чија вкупна вредност е ...

Стефковски:Во Гази Баба започнуваат две големи капитални инвестиции во вредност од 30 милиони денари

MakPress - 30.06.2022

Денес во посета на општина Гази Баба е претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со кого заедно започнуваме со реализација на две големи капитални инвестиции чија вкупна вредност е околу 30 милиони денари.

Стефковски:Во Гази Баба започнуваат две големи капитални инвестиции во вредност од 30 милиони денари

Курир - 30.06.2022

Денес во посета на општина Гази Баба е претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со кого заедно започнуваме со реализација на две големи капитални инвестиции чија вкупна вредност е околу 30 милиони денари.

Стефковски: Во Гази Баба започнуваат две големи капитални инвестиции во вредност од 30 милиони денари

Нетпрес - 30.06.2022

Денес во посета на општина Гази Баба е претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со кого заедно започнуваме со реализација на две големи капитални инвестиции чија вкупна вредност е околу 30 милиони денари.

Две големи капитални инвестиции стартуваат во Гази Баба

Скопје инфо - 30.06.2022

Во општина Гази Баба започнува реализацијата на две големи капитални инвестиции чија вкупна вредност е околу 30 милиони денари. Ова денеска го соопшти градоначалникот Бобан Стефковски кој заедно со лидерот на ВМРО-ДПМБЕ беа во посета на населеното ...

Стефковски: Во Гази Баба започнуваат две големи капитални инвестиции во вредност од 30 милиони денари

Република - 01.07.2022

Денес во посета на општина Гази Баба е претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со кого заедно започнуваме со реализација на две големи капитални инвестиции чија вкупна вредност е околу 30 милиони денари.

Се градат фекални канализации во Црешево и во Гоце Делчев

Независен - 30.06.2022

Денеска почна градба на првата фаза од фекалната канализација во Црешево во вкупна должина од 2. 400метри, инвестиција вредна 20 милиони денари обезбедени од буџетот на општина Гази Баба. Во населеното место Гоце Делчев во тек се градежните работи ...