TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како Чернобил стана „рај на Земјата“?

Кајгана - 25.05.2018

Природата во околината на некогашната нуклеарна електрана во Чернобил неверојатно се разви низ овие три децении, што создаде еден вид „рај на Земјата“ – нема луѓе, шумите се преубави, а реките и езерата се чисти.

Како Чернобил стана „рај на Земјата“?

Локално - 25.05.2018

Природата во околината на некогашната нуклеарна електрана во Чернобил неверојатно се разви низ овие три децении, што создаде еден вид „рај на Земјата“ – нема луѓе, шумите се преубави, а реките и езерата се чисти.

ВИДЕО: Како Чернобил стана „рај на Земјата“?

Студенти - 25.05.2018

Природата во околината на некогашната нуклеарна електрана во Чернобил неверојатно се разви низ овие три децении, што создаде еден вид „рај на Земјата“ – нема луѓе, шумите се преубави, а реките и езерата се чисти.