TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕФН бара посебни мерки за помош на медиумите во ЕУ поради кризата

А1 On - 08.04.2020

Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретна со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побара пакетите за спас од економската криза што ги подготвува ЕК да вклучуваат посебни мерки за помош за медиумскиот сектор, јави ...

ЕФН бара посебни мерки за помош на медиумите во ЕУ поради кризата

Либертас - 08.04.2020

Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретна со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побара пакетите за спас од економската криза што ги подготвува ЕК да вклучуваат посебни мерки за помош за медиумскиот сектор, јави ...

ЕФН бара посебни мерки за помош на медиумите во ЕУ поради кризата

+инфо - 08.04.2020

Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретна со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побара пакетите за спас од економската криза што ги подготвува ЕК да вклучуваат посебни мерки за помош за медиумскиот сектор, јави ...

ЕФН бара посебни мерки за помош на медиумите во ЕУ поради кризата

Слободен Печат - 08.04.2020

Европската Комисија подготвува разни мерки и пакети за спас од економската криза која ќе следи по здравствената. Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретна со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побара пакетите за ...

ЕФН бара посебни мерки за помош на медиумите во ЕУ поради кризата

24Инфо - 08.04.2020

– Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретна со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побара пакетите за спас од економската криза што ги подготвува ЕК да вклучуваат посебни мерки за помош за медиумскиот сектор, јави ...

Европската федерација на новинари бара од ЕУ посебни мерки за поддршка на медиумите

360 степени - 08.04.2020

Претставници на Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретнаа со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побараа пакетите за спас од економската криза што ги подготвува ЕК да вклучуваат посебни мерки за помош за ...

ЕФН бара посебни мерки за помош на медиумите во ЕУ поради кризата

Опсервер - 08.04.2020

Брисел, 8 април 2020 () – Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретна со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побара пакетите за спас од економската криза што ги подготвува ЕК да вклучуваат посебни мерки за помош за ...

ЕФН бара посебни мерки за помош на медиумите во ЕУ поради кризата

CivilMedia - 08.04.2020

Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретна со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побара пакетите за спас од економската криза што ги подготвува ЕК да вклучуваат посебни мерки за помош за медиумскиот сектор, јави ...

ЕФН бара посебни мерки за помош на медиумите во ЕУ поради кризата

Независен - 08.04.2020

Фото: Б. Грданоски Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретна со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побара пакетите за спас од економската криза што ги подготвува ЕК да вклучуваат посебни мерки за помош за ...

ЕФН бара посебни мерки за помош на медиумите во ЕУ поради кризата

MakPress - 09.04.2020

Европската федерација на новинари (ЕФН) се сретна со потпретседателката на Европската Комисија (ЕК), Вера Јурова, и побара пакетите за спас од економската криза што ги подготвува ЕК да вклучуваат посебни мерки за помош за медиумскиот сектор, јави ...