TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Волфганг Мајер е нов претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија

Фокус - 03.06.2023

Волфганг Мајер е новиот претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија. Тој на почетокот на месецот ја презема функцијата од досегашниот прв човек на компанијата, Штефан Петер, кој беше на чело на компанијата 8 години.

Штефан Петер заминува од функцијата прв човек на „ЕВН  Македонија“

Нетпрес - 03.06.2023

Долгогодишниот генерален директор и претседател на Управниот одбор на „ЕВН Македонија“, Штефан Петер, заминува од таа функција и се враќа во Виена каде што ќе ја продолжи својата кариера на висока позиција во групацијата ЕВН АГ.

Штефан Петер заминува од функцијата прв човек на „ЕВН Македонија“

Независен - 03.06.2023

Долгогодишниот генерален директор и претседател на Управниот одбор на „ЕВН Македонија“, Штефан Петер, заминува од таа функција и се враќа во Виена каде што ќе ја продолжи својата кариера на висока позиција во групацијата ЕВН АГ.

Волфганг Мајер е нов претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија, Штефан Петер се враќа во Виена

Слободен Печат - 03.06.2023

Волфганг Мајер е новиот претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија, а на функцијата доаѓа на местото на Штефан Петер кој по осум години на чело на компанијата се враќа во Виена каде што ќе ја продолжи својата кариера на висока позиција во ...

Волфганг Мајер е нов претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија

Lider - 03.06.2023

Волфганг Мајер е новиот претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија. Тој на почетокот на месецот ја презема функцијата од досегашниот прв човек на компанијата, Штефан Петер, кој беше на чело на компанијата 8 години.