TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Театарската претстава „Чудеска терапија“ вечерва на Охридско лето

OhridNews - 09.08.2020

Во рамките на драмската програма, вечерва на Охридско лето е театарската претстава „Чудеска терапија“ од Даниел Глатауер во изведба на актерите на Драмски театар, Скопје. Режисер на претставата е Димче Николовски.

Театарската претстава „Чудеска терапија“ вечерва на Охридско лето

Скопје1 - 09.08.2020

Во рамките на драмската програма, вечерва на Охридско лето е театарската претстава „Чудеска терапија“ од Даниел Глатауер во изведба на актерите на Драмски театар, Скопје. Режисер на претставата е Димче Николовски.

Театарската претстава „Чудесна терапија“ вечерва на Охридско лето

Слободен Печат - 09.08.2020

Во рамките на драмската програма, вечерва на Охридско лето е театарската претстава „Чудесна терапија“ од Даниел Глатауер во изведба на актерите на Драмски театар, Скопје. Режисер на претставата е Димче Николовски.

Претставата „Чудесна терапија“ вечерва на „Охридско лето“

Н.Македонија - 09.08.2020

Во рамките на драмската програма, вечерва на „Охридско лето“ е театарската претстава „Чудесна терапија“ од Даниел Глатауер во изведба на актерите на Драмски театар, Скопје. Режисер на претставата е Димче Николовски.