TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајка отворила профил на Твитер па открила дека ќерка и е порно ѕвезда

Слободен Печат - 11.11.2019

Експлицитните содржини не се нешто што мислела дека ќе го види на Твитер, особено не за сопствената ќерка. Една мајка непријатно се изненадила кога открила дека нејзината 19-годишна ќерка е порно ѕвезда на Твитер.

Оваа мајка отворила профил на Твитер па открила дека ќерка ѝ е порно ѕвезда

Точка - 11.11.2019

„Мислев дека Твитер е место каде што Доналд Трамп остава глупави коментари, а не нешто каде што има мрачна позадина“ – отворено напишала мајката на страницата “Mama Mia“. Експлицитните соджини не биле нешто кое мислела дека ќе го види на Твитер, ...

Отворила Твитер профил и дознала дека ќерката таму е порно ѕвезда

Канал5 - 10.11.2019

Мајка од САД непријатно се изненадила кога открила дека нејзината 19-годишна ќерка е порно sвезда на Твитер. „Мислев дека Твитер е местото каде Доналд Трамп става свои пораки, а не нешто што има темна позадина“, раскажува мајката на страницата ...

Мајка отворила профил на Твитер па открила дека ќерка и е порно ѕвезда

Курир - 11.11.2019

Една мајка непријатно се изненадила кога открила дека нејзината 19-годишна ќерка е порно ѕвезда на Твитер. „Мислев дека Твитер е место каде што Доналд Трамп ги пишува своите глупави коментари, а не нешто што има мрачна позадина“, раскажа мајката.

Мајка отворила профил на Твитер па открила дека ќерка ѝ е порно-ѕвезда

+инфо - 12.11.2019

Експлицитните соджини не биле нешто кое мислела дека ќе го види на Твитер, особено не за својата сопствена ќерка. „Мислев дека Твитер е место каде што Доналд Трамп остава глупави коментари, а не нешто каде што има мрачна позадина“, отворено напишала ...