TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од утре автобуси во Скопје ќе има само од 5 до 9 и од 13 до 16 часот

Сакам да кажам - 08.04.2020

Од утре автобуси во Скопје ќе има само од 5 до 9 часот наутро и од 13 до 16 часот попладне. Од 9 до 13 часот автобуси на ЈСП „Скопје“ и приватните превозници во работните денови нема да возат.

ЈСП со нов режим на функционирање на јавниот превоз согласно мерките и насоките од надлежните институции

ТВ21 - 08.04.2020

Ве информираме дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП: Од утре автобусите по нов возен ред

Алсат-М - 07.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие ги информира граѓаните дека од утре, среда (8.04.2020 год) согласно одлуката на Владата за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд ...

Без јавен превоз во Скопје за време на викендот

360 степени - 07.04.2020

Автобусите на ЈСП „Скопје“ нема да превезуваат патници за време на викендот, односно во периодот на полицискиот час од 16 часот во петок до 5 часот во понеделник. Во истиот период, како што соопштуваат од претпријатието, нема да работат ниту ...

Од утре автобусите на ЈСП со нов возен ред – за викенд нема да сообраќаат

Радио МОФ - 07.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие – ЈСП информира дека од утре (8 април) ќе има нови измени во возниот ред на јавниот превоз. Ова доаѓа по одлуката на Владата за продолжување на полицискиот час за сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот ...

Поради новиот полициски час, од утре измени во возниот ред на ЈСП и изменето работно време на билетарниците

4NEWS - 07.04.2020

Ве информираме дека од утре, среда (8.04.2020 год) согласно одлуката на Влада на РСМ за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од 16 часот до 5 часот во ...

ЈСП СО ИЗМЕНИ НА ВОЗНИОТ РЕД - еве како и кога нема да возат автобусите

Фактор - 07.04.2020

Јавното сообраќајно препријатие информира дека од утре, среда (8.04.2020 год) согласно одлуката на Владата за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од16 часот ...

ЈСП: Од утре автобусите по нов возен ред

Република - 07.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие ги информира граѓаните дека од утре, среда (8.04.2020 год) согласно одлуката на Владата за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд ...

ЈСП од утре со нов возен ред

Курир - 07.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие ги информира граѓаните дека од утре, среда (8.04.2020 год) согласно одлуката на Владата за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд ...

Со новиот полициски час - нов возен ред на ЈСП

Р.С.Европа - 07.04.2020

ЈСП Скопје ги информира граѓаните дека од утре, 8 април, согласно одлуката на Владата за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од 16 часот до 5 часот во ...

ЈСП од утре со нов возен ред

Нетпрес - 07.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие ги информира граѓаните дека од утре, среда (8.04.2020 год) согласно одлуката на Владата за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд ...

Билетарниците на ЈСП од утре со изменето работно време

Макфакс - 07.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека од утре, согласно одлуката на Влада за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од 16 часот до 5 часот во ...

Билетарниците на ЈСП од утре со изменето работно време

Точка - 07.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека од утре, согласно одлуката на Влада за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од 16 часот до 5 часот во ...

Билетарниците на ЈСП од утре со изменето работно време

24Инфо - 07.04.2020

авното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека од утре, согласно одлуката на Влада за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од 16 часот до 5 часот во ...

Од утре нов возен ред на автобусите во Скопје

Бизнис Вести - 07.04.2020

Од утре, среда (8.04.2020 год) согласно одлуката на Влада на РСМ за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од 16 часот до 5 часот во понеделник, ќе има измени во ...

Билетарниците на ЈСП од утре со изменето работно време

А1 On - 07.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека од утре, согласно одлуката на Влада за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од 16 часот до 5 часот во ...

Автобусите на ЈСП нема да возат за време на викендот

Фокус - 07.04.2020

Автобусите на ЈСП „Скопје“ нема да превезуваат патници за време на викендот, односно во периодот на полицискиот час од 16 часот во петок до 5 часот во понеделник. Во истиот период, како што соопштуваат од претпријатието, нема да работат ниту ...

Од утре измени во возниот ред на јавниот превоз во Скопје согласно новата забрана за движење

еМагазин - 07.04.2020

Согласно одлуката на Влада за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од 16 часот до 5 часот во понеделник, од утре ќе има измени во возниот ред на јавниот ...

ЈСП со важно соопштени за граѓаните

Скопје24 - 07.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека од утре, согласно одлуката на Влада за забрана за движење на сите граѓани од понеделник до петок од 16 до 5 часот наредниот ден, како и забраната за движење oд петок од 16 часот до 5 часот во ...

Автобусите на ЈСП нема да возат за викендот

Независен - 07.04.2020

Фото: Б. Грданоски Автобусите на ЈСП „Скопје“ нема да превезуваат патници за време на викендот, односно во периодот на полицискиот час од 16 часот во петок до 5 часот во понеделник. Во истиот период, како што соопштуваат од претпријатието, нема да ...

Автобусите на ЈСП „Скопје“ нема да превезуваат патници за време на викендот

Слободен Печат - 07.04.2020

Во истиот период, како што соопштуваат од претпријатието, нема да работат ниту билетарниците и центрите за персонализација. Автобусите на ЈСП „Скопје“ нема да превезуваат патници за време на викендот, односно во периодот на полицискиот час од 16 ...

ЈСП: Од 9 до 13 часот автобусите нема да сообраќаат

Макфакс - 08.04.2020

ЈСП информира дека од утре, четврток, 9 април, па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

Јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот и од 13 до 16 часот

Локално - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП го прилагоди возниот ред според продолжениот полициски час

Сител - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП го прилагоди возниот ред според продолжениот полициски час

ММС - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП со прилагоден возен ред според продолжениот полициски час

+инфо - 08.04.2020

Jавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП го прилагоди возниот ред според продолжениот полициски час

А1 On - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП го пролагоди возниот ред според продолжениот полициски час

Press24 - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

Автобусите на ЈСП го сменија возниот ред – ке работат само 8 часа

24Инфо - 08.04.2020

– Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

Од 9 часот наутро до 13 часот автобусите на ЈСП нема да сообраќаат

Слободен Печат - 08.04.2020

Од ЈСП истакнуваат дека новиот режим на функционирање на јавниот превоз е согласно мерките и насоките од надлежните институции за справување со појавата и ширењето на коронавирусот. Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од ...

ЈСП од денеска автобуси само од 5 до 9, односно од 13 до 16 часот

Канал5 - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпријатие – ЈСП Скопје информира дека од денеска, четврток, па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП го пролагоди возниот ред според продолжениот полициски час

CivilMedia - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП: Од 9 до 13 часот автобусите нема да сообраќаат

Точка - 08.04.2020

ЈСП информира дека од утре, четврток, 9 април, па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

Важни информации за сите граѓани кои го користат јавниот превоз

Курир - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

Од 9 до 13 часот автобусите на ЈСП нема да сообраќаат

Н.Македонија - 08.04.2020

ЈСП информира дека од утре, четврток, 9 април, па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП го прилагоди возниот ред според полицискиот час

МКД - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП го прилагоди возниот ред според продолжениот полициски час

Frontline - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

Од утре автобусите ќе сообраќаат по изменет возен ред

Скопје24 - 08.04.2020

Од утре автобуси во Скопје ќе има само од 5 до 9 часот наутро и од 13 до 16 часот попладне. Од 9 до 13 часот автобуси на ЈСП „Скопје“ и приватните превозници во работните денови нема да возат.

ЈСП: Од 9 до 13 часот автобусите нема да сообраќат

MTM - 08.04.2020

ЈСП информира дека од утре, четврток, 9 април, па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП го пролагоди возниот ред според продолжениот полициски час

Либертас - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП го прилагоди возниот ред според продолжениот полициски час

Вечер - 08.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

Автобусите на ЈСП ќе возат од 05:00 до 09:00 и од 13:00 до 16:00 часот.

MakPress - 09.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

ЈСП од денеска со редуциран возен ред

Скопје инфо - 09.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од денеска, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.

Важни информации за сите граѓани кои го користат јавниот превоз

Студенти - 09.04.2020

Јавното сообраќајно претпрјатие (ЈСП) Скопје информира дека од утре, четврток (9.04.2020 год), па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13 до 16 часот, односно од 9 до 13 часот автобуси нема да сообраќаат.