TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ел Чека објави „бомба“ како Насер Селмани фаќа врски кај Илија Димовски и Јанкулоска за декриминализација на клеветата

+инфо - 22.07.2019

Кичевецот А.Ш алијас Ел Чека кој подолго време објавува „бомби“ на Фејсбук против функционери на ДУИ, постираше нелегално прислушуван разговор помеѓу Илија Димовски, пратеникот од ВМРО – ДПМНЕ и Гордана Јанкулоска, поранешната министерка за ...

Ел Чека објави „бомба“ како Насер Селмани фаќа врски кај Илија Димовски и Јанкулоска за декриминализација на клеветата

Либертас - 22.07.2019

Кичевецот А.Ш алијас Ел Чека кој подолго време објавува „бомби“ на Фејсбук против функционери на ДУИ, постираше нелегално прислушуван разговор помеѓу Илија Димовски, пратеникот од ВМРО – ДПМНЕ и Гордана Јанкулоска, поранешната министерка за ...