TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мемети за РСЕ: „Зголемен број на поплаки за вознемирување на работно место“

ТВ21 - 10.11.2019

И годинава граѓаните до Народниот правобранител најмногу се жалеле на работата на правосудството и одолговлекувањето на судските постапки. Мемети, рече дека е интересен фактот што годинава за над 50% се зголемил бројот на поплаките на граѓаните за ...

Мемети: И во 2019 граѓаните најмногу се жалат на работата на судската власт

Канал5 - 10.11.2019

И годинава најголем дел од поплаките на граѓаните се за судството вели народниот правобранител Иџет Мемети во неделното интервју за Радио Слободна Европа. Голем раст има кај жалбите за мобинг на работните места, вели Мемети во ...

Мемети - Зголемен број поплаки за вознемирување на работното место

Р.С.Европа - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели Народниот ...

Мемети за РСЕ: Зголемен број поплаки за вознемирување на работното место (ВИДЕО)

iPortal - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели Народниот ...

Мемети за РСЕ: За 50 отсто зголемени поплаките за дискриминација на работното место (ВИДЕО)

Локално - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели Народниот ...

Мемети: Многу поплаки за  вознемирување на работното место

Независен - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели Народниот ...

Мемети: Зголемен број поплаки за вознемирување на работното место

Press24 - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели Народниот ...

Мемети: Граѓаните највеќе се жалат на работата на судската власт

Курир - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Годинава, 2019, се карактеризира како година во која граѓаните највеќе се жалат на ...

Мемети за РСЕ: Зголемен број поплаки за вознемирување на работното место

Канал5 - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели Народниот ...

Граѓаните највеќе се жалат на работата на судската власт

Нетпрес - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Годинава, 2019, се карактеризира како година во која граѓаните највеќе се жалат на ...

[Видео] Мемети: Зголемен број поплаки за вознемирување на работното место

Радио МОФ - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели Народниот ...

Мемети: Годинава двојно е зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работно место

Фокус - 10.11.2019

Во актуелната 2019 година, граѓаните најмногу се жалат на работата на судската власт, но тука се и другите области, како детските права, социјалата, понатака работните односи, дискриминацијата, вели народниот правобранител Иџет Мемети во интервју за ...

Мемети: Зголемен број поплаки за вознемирување на работното место

24 Вести - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети: Годинава двојно е зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работно место

Либертас - 10.11.2019

Во актуелната 2019 година, граѓаните најмногу се жалат на работата на судската власт, но тука се и другите области, како детските права, социјалата, понатака работните односи, дискриминацијата, вели народниот правобранител Иџет Мемети во интервју за ...

Мемети: Зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работното место

Сител - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети: Енормно зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работното место

+инфо - 10.11.2019

Многу интересно е дека оваа година, енормно, над 50 проценти е зголемен бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи, вели Мемети.

Мемети: Зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работното место

ММС - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети: Зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работно место

Нова ТВ - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети: Зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работното место

Опсервер - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети: Зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работното место

А1 On - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети: Зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работното место

4NEWS - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети: Зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работното место

24Инфо - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети: Зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работното место

MakPress - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети: Зголемен бројот на поплаки за вознемирување на работното место

МКД - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

МЕМЕТИ: Енормен пораст од 50 отсто на дискриминацијата на работното место во Македонија

Денешен - 10.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот ...

Мемети за РСЕ: „Зголемен број на поплаки за вознемирување на работно место“

4NEWS - 10.11.2019

И годинава граѓаните до Народниот правобранител најмногу се жалеле на работата на правосудството и одолговлекувањето на судските постапки. Мемети, рече дека е интересен фактот што годинава за над 50% се зголемил бројот на поплаките на граѓаните за ...

Зголемен број поплаки за вознемирување на работното место

Окно - 11.11.2019

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место по разни основи. Граѓаните годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели Народниот ...