TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се продава оригиналниот изворен код за www

Кајгана - 16.06.2021

Оригиналниот изворен код за World Wide Web, односно делот од интернетот што претставува услуга со која се разменуваат податоци преку глобалната компјутерска мрежа, а ја напиша од сер Тим Бернерс-Ли, се продава на аукција во Sotheby’s како дел од ...

Се продава оригиналниот изворен код за World Wide Web!?

Телефони.мк - 16.06.2021

Оригиналниот изворен код за World Wide Web се продава, кој е дел од интернет што претставува услуга со која што се остварува размена на податоци преку таа светска компјутерска мрежа, напишана од Сер Тим Бернерс-Ли.