TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претставен е автомобил што штити од вируси!

USB - 01.06.2020

Италијанскиот производител на автомобили лансираше модели кои поседуваат систем за прочистување на воздухот. Се чини дека пандемијата на коронавирусот е минато и дека светот полека, но сигурно се враќа во нормала, но сепак луѓето се повеќе и повеќе ...

Автомобил со филтер кој ќе ве заштити од вирусот

Канал5 - 01.06.2020

Италијанскиот произведувал на автомобили лансираше модел кој поседува систем за прочистување на воздухот. Иако се чини дека пандемијата на коронавирусоот станува минато и дека светот полека но сигурно се враќа во нормала, сепак луѓето се повеќе и ...

Хибридните Fiat 500 и Panda со ултравиолетово осветлување

Додај Гас - 01.06.2020

Идејата за употреба на ултравиолетова светлина за дезинфекција на салонот не е нова Хибридните Fiat 500 и Panda добиваат пакет D-Fence од компанијата Mopar, која е дел од концернот FCA. Комплетот, според дизајнерите, помага да се намали ризикот од ...