TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Расчистена уште една депонија во Карпош 4

Слободен Печат - 08.03.2019

Денеска, службите задолжени за хигиена расчистија уште една дива депонија на територија на општината. Депонијата беше создадена на ул. „Марк Твен“ наспроти населбата Карпош 4, кај сервисите за миење на возила.

Се чистат диви депонии во Општина Центар

Скопје инфо - 07.03.2019

Дивите депонии се проблем со кој службите на Општина Центар секојдневно се соочуваат и редовно ги расчистуваат. Во изминатите два дена се чистеа дивите депонии во околината на НУ Турски театар, а акциите продолжуваат и на други локации во општината.

Расчистена дива депонија во Злокуќани

Скопје инфо - 08.03.2019

Денеска, службите задолжени за хигиена расчистија уште една дива депонија – сметлиште на територија на општината. Депонијата беше создадена на ул. „Марк Твен“ во Злокуќани, кај сервисите за миење на возила.