TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски за аферата Броило: Ќе следи одговорност

MakPress - 06.10.2022

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денска на новинарско прашања поврзано со аферата Броило посочи дека станува збор за голем скандал каде наместо да им се помага на граѓаните и на стопанството, некој седи и ги брои парите кои што ги ...

„Ќе следи одговорност, не може во услови на голема енергетска криза кога се губат работни места, кога се затвараат ...

Курир - 06.10.2022

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денска на новинарско прашања поврзано со аферата Броило посочи дека станува збор за голем скандал каде наместо да им се помага на граѓаните и на стопанството, некој седи и ги брои парите кои што ги ...

Мицкоски: За „Броило“ ќе следи одговорност, не може во услови на криза некој да профитира на грбот на граѓаните

24Инфо - 06.10.2022

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денска на новинарско прашања поврзано со аферата Броило посочи дека станува збор за голем скандал каде наместо да им се помага на граѓаните и на стопанството, некој седи и ги брои парите кои што ги ...

Мицкоски за „Броило“: Ќе следи одговорност, не може во услови на голема енергетска криза некој да профитира на грбот на ...

Нетпрес - 06.10.2022

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денска на новинарско прашања поврзано со аферата Броило посочи дека станува збор за голем скандал каде наместо да им се помага на граѓаните и на стопанството, некој седи и ги брои парите кои што ги ...

Мицкоски за аферата Броило: Ќе следи одговорност, не може во услови на голема енергетска криза некој да профитира на ...

Press24 - 06.10.2022

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денска на новинарско прашања поврзано со аферата Броило посочи дека станува збор за голем скандал каде наместо да им се помага на граѓаните и на стопанството, некој седи и ги брои парите кои што ги добива од ...

Мицкоски за Броило: Не може во услови на енергетска криза некој да профитира на грбот на граѓаните

Сител - 06.10.2022

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денска на новинарско прашања поврзано со аферата Броило посочи дека станува збор за голем скандал каде наместо да им се помага на граѓаните и на стопанството, некој седи и ги брои парите кои што ги ...

Мицкоски: Ќе следи одговорност, не може во услови на голема енергетска криза кога се губат работни места, кога се ...

Lider - 06.10.2022

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денска на новинарско прашања поврзано со аферата Броило посочи дека станува збор за голем скандал каде наместо да им се помага на граѓаните и на стопанството, некој седи и ги брои парите кои што ги ...

Мицкоски за аферата Броило: Ќе следи одговорност

Канал5 - 06.10.2022

Ќе следи одговорност, не може во услови на голема енергетска криза кога се губат работни места, кога се затвараат бизниси, некој да профитира на грбот на граѓаните. Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денска на новинарско прашања ...

Мицкоски за аферата „Броило“: Шокантно! Среде енергетска криза, некој седи и ги брои париите од тендерите

Република - 06.10.2022

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денска на новинарско прашања поврзано со аферата Броило посочи дека станува збор за голем скандал каде наместо да им се помага на граѓаните и на стопанството, некој седи и ги брои парите кои што ги ...