TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна проширувањето на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“

+инфо - 24.04.2016

Почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот Христијан Тодоровски Карпош, на потегот од булеварот Џон Кенеди до улицата Рокомија, како и за поставување улично осветлување на потегот од булеварот Џон Кенеди до улицата ...

Градот Скопје со нови инвестиции во патишта се конструираат булевари во O.Чаир

Сител - 24.04.2016

Булеварот Христијан Тодоровски Карпош ќе добие нов модерен лик. Градските власти го стартуваа проектот за реконструкција и проширување со што значително ќе се подобри безбедноста на учесниците во сообраќајот во овој дел на градот.

Ќе се проширува булеварот Христијан Тодоровски Карпош во Чаир

Канал5 - 24.04.2016

Почна проширувањето на булеварот Христијан Тодоровски Карпош во Чаир. Почетокот на градежните работи ги означи градоначалникот на Скопје Коце Трајановски. Проектот ќе чини 43 милиони денари обезбедени од буџетот на град Скопје.

Проширување на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Чаир

Курир - 24.04.2016

Градот Скопје денеска започнува со проширување и рекнструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во општина Чаир. Почетокот на градежните работи на булеварот, пред зградата на Општината, предвидено е да ги означи градоначалникот на Скопје, ...

Се проширува булеварот „Христијан Т.Карпош“ во скопско Чаир

Сител - 24.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, на потегот од булеварот „Џон Кенеди“ до улицата „Рокомија“, како и за ...

Проширување на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Чаир

Lider - 24.04.2016

Градот Скопје денеска започнува со проширување и рекнструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во општина Чаир. Почетокот на градежните работи на булеварот, пред зградата на Општината, предвидено е да ги означи градоначалникот на Скопје, ...

Почна проширувањето на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Чаир

Пулс24 - 24.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска /24.04.2016 година/ го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот Христијан Тодоровски Карпош, на потегот од булеварот Џон Кенеди до улицата Рокомија, ...

Ќе се проширува булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Чаир

Нетпрес - 24.04.2016

Град Скопје денеска започнува со проширување и рекнструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во општина Чаир. Почетокот на градежните работи на булеварот, пред зградата на Општината, предвидено е да ги означи градоначалникот на Скопје, ...

Почна проширувањето на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Чаир (ФОТО)

МКД - 24.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, на потегот од булеварот „Џон Кенеди“ до улицата „Рокомија“, како и за ...

Проширување на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Чаир

Press24 - 24.04.2016

Градот Скопје денеска започнува со проширување и рекнструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во општина Чаир. Почетокот на градежните работи на булеварот, пред зградата на Општината, предвидено е да ги означи градоначалникот на Скопје, ...

Се проширува булеварот „Христијан Т.Карпош“ во скопско Чаир

Lider - 24.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, на потегот од булеварот „Џон Кенеди“ до улицата „Рокомија“, како и за ...

Ќе се проширува булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“

Вечер Прес - 24.04.2016

Градот Скопје денеска започнува со проширување и рекнструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош" во општина Чаир Почетокот на градежните работи на булеварот, пред зградата на Општината, предвидено е да ги означи градоначалникот на Скопје, ...

ФОТО: Се проширува булеварот „Христијан Т.Карпош“ во скопски Чаир

Press24 - 24.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, на потегот од булеварот „Џон Кенеди“ до улицата „Рокомија“, како и за ...

ФОТО: Се проширува булеварот „Христијан Т.Карпош“ во скопски Чаир

Курир - 24.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, на потегот од булеварот „Џон Кенеди“ до улицата „Рокомија“, како и за ...

Се проширува булеварот „Христијан Т.Карпош“ во Чаир

Вест - 24.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“, на потегот од булеварот „Џон Кенеди“ до улицата „Рокомија“, како и за ...

Почна проширувањето на булеварот Христијан Тодоровски – Kарпош

Дневник - 24.04.2016

Екипи на фирмата „Бауер БГ“ вчера ги почнаа градежните активности за проширување и реконструкција на булеварот Христијан Тодоровски - Kарпош, на потегот од булеварот Џон Kенеди до улицата Рокомија, како и за поставување улично осветление на потегот ...

„Христијан Т. Карпош" ќе добие 4 сообраќајни ленти и вело патека

Вечер Прес - 24.04.2016

Булеварот „Христијан Тодоровски Карпош" ќе се прошири и ќе добие 4 сообраќајни ленти, по две ленти во секоја насока, на должина од 670 метри. Од левата страна на булеварот, гледано од центарот на градот кон Чаир, ќе се изгради тротоар со ширина од 4 ...

Почна проширувањето на булеварот „Христијан Тодоровски-Карпош“

Утрински - 25.04.2016

Постојниот коловоз ќе се прошири во должина од 670 метри, со што булеварот ќе добие 4 ленти, по две во секоја насока Стартуваа градежните работи околу проширување и реконструкција на булеварот „Христијан Тодоровски-Карпош“, на потегот од булеварот ...

„Христијан Т. Карпош" ќе добие 4 сообраќајни ленти и вело патека

Скопје инфо - 25.04.2016

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска /24.04.2016 година/ го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот Христијан Тодоровски Карпош, на потегот од булеварот Џон Кенеди до улицата Рокомија, ...