TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung Galaxy S20 серијата ќе има и LTE варијанти

USB - 22.01.2020

Страницат за поддршка за Samsung Galaxy S20+ LTE накратко се појави на јужноамериканскиот сајт на компанијата Samsung, со што се потврдува постоењето на LTE верзии на Galaxy S20 линијата теелфони.

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони кои што ја одбележаа 2019 година

еМагазин - 22.01.2020

Во растечката индустрија на паметни телефони, секој месец излегуваат нови модели, меѓутоа само најквалитетните успеваат да привлечат внимание и да ја заслужат довербата на корисниците со своите перформанси.

Samsung Galaxy Buds Plus доаѓаат со поголема батерија, но и цена

Телефони.мк - 22.01.2020

Samsung Mobile на 11 февруари заедно со новиот премиум смартфон Samsung Galaxy S20 ќе претстави и нов пар на високо квалитетни безжични Bluetooth слушалки. Новите Samsung Galaxy Buds Plus слушалки ќе имаат поголема батерија, а со тоа и подолго ...

Samsung Galaxy Z Flip ќе биде со троен преклоп

Телефони.мк - 21.01.2020

Ова е многу возбудливо, очигледно Samsung сака да биде лидер во областа на мобилната индустрија. Јужнокорејската компанија ќе биде првата компанија што ќе изработи смартфон на троен преклоп.

Samsung го подготвува флексибилниот Galaxy Z со дизајн со троен преклоп

USB - 21.01.2020

Samsung Galaxy Fold е првиот флексибилен смартфон на јужнокорејската компанија, а објавен е минатата година. Се очекува дека Samsung на 11. февруари ќе претстави нов флексибилен телефон – Samsung Z Flip, заедно со Galaxy S20 серијата.

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони кои што ја одбележаа 2019 година

Црнобело - 22.01.2020

Визуелно впечатливиот Quad HD+ AMOLED Infinity-O екран на Galaxy S10+ моделот, му обезбеди на овој телефон сигурно место на многубројните топ листи на најдобри паметни телефони за 2019 година, додека DisplayMate, компанија која што работи со ...

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони коишто ја одбележаа 2019 година

Smartportal - 22.01.2020

Домашната јавност во Македонија отсекогаш покажувала огромен интерес за Samsung уредите. Продажбата на Galaxy S10 достигна рекордно ниво на заинтересираност и продажба помеѓу македонците Скопје, 21.

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони кои што ја одбележаа 2019 година

Телефони.мк - 22.01.2020

Во растечката индустрија на паметни телефони, секој месец излегуваат нови модели, меѓутоа само најквалитетните успеваат да привлечат внимание и да ја заслужат довербата на корисниците со своите перформанси.

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони што ја одбележаа 2019 година

USB - 22.01.2020

Домашната јавност во Македонија отсекогаш покажувала огромен интерес за Samsung уредите. Продажбата на Galaxy S10 достигна рекордно ниво на заинтересираност и продажба помеѓу македонците Во растечката индустрија на паметни телефони, секој месец ...

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони кои што ја одбележаа 2019 година

Фактор - 22.01.2020

Во растечката индустрија на паметни телефони, секој месец излегуваат нови модели, меѓутоа само најквалитетните успеваат да привлечат внимание и да ја заслужат довербата на корисниците со своите перформанси.

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони кои што ја одбележаа 2019 година

Опсервер - 22.01.2020

– Во растечката индустрија на паметни телефони, секој месец излегуваат нови модели, меѓутоа само најквалитетните успеваат да привлечат внимание и да ја заслужат довербата на корисниците со своите перформанси.

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони кои што ја одбележаа 2019 година

Хаштаг - 22.01.2020

Во растечката индустрија на паметни телефони, секој месец излегуваат нови модели, меѓутоа само најквалитетните успеваат да привлечат внимание и да ја заслужат довербата на корисниците со своите перформанси.

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони кои ја одбележаа 2019 година

МакМода - 22.01.2020

Во растечката индустрија на паметни телефони, секој месец излегуваат нови модели, меѓутоа само најквалитетните успеваат да привлечат внимание и да ја заслужат довербата на корисниците со своите перформанси.

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони кои што ја одбележаа 2019 година

Машки магазин - 22.01.2020

Во растечката индустрија на паметни телефони, секој месец излегуваат нови модели, меѓутоа само најквалитетните успеваат да привлечат внимание и да ја заслужат довербата на корисниците со своите перформанси.

Samsung Galaxy S10 и Note10: Телефони коишто ја одбележаа 2019 година

Кајгана - 22.01.2020

Во растечката индустрија на паметни телефони, секој месец излегуваат нови модели, меѓутоа само најквалитетните успеваат да привлечат внимание и да ја заслужат довербата на корисниците со своите перформанси.