TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кај Ставрески, во Министерството за финансии вработените на пауза вежбаат офис јога

МКД - 06.02.2015

Денеска за време на паузата за ручек вработените во Министерството за финансии вежбаа офис јога против стресот на работното место. Ова е дел од проектот за тим билдинг „Ручај и учи“ во рамките на кој се организираат работилници, предавања и други ...

Јога во македонското Министерството за финансии

Lider - 06.02.2015

Вработените во Министерството за финансии секоја недела во рамките на проектот за тим билдинг „Ручај и учи“ организираат работилници, предавања и други активности. Денеска имаа час по јога, учеа како да се опуштат и да го намалат стресот во работата.

Фото: Јога во македонското Министерството за финансии

МК News - 07.02.2015

Вработените во Министертсвто за финансии секоја недела во рамките на проектот за тим билдинг „Ручај и учи“ организираат работилници, предавања и други активности. Денеска имаа час по јога, учеа како да се опуштат и да го намалат стресот во работата, ...