TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влае 2 доби нов парк за миленици

+инфо - 02.03.2019

Граѓаните од Карпош, од населбата Влае 2, добија нов парк за миленици. Денеска во новоотворениот парк се одржа и маалска дружба, каде што голем број на карпошани дојдоа со своите миленици и го искористија саботното попладне за рекреација, разговор и ...

Парк за миленици во населбата Влае

Н.Македонија - 02.03.2019

Општината Карпош денеска отвора нов парк за миленици. Новоизграденото место со неколку реквизити за милениците и простор за шетање се наоѓа во населбата Влае 2, а се протега по должината на кејот на Вардар, во близината на постојното фудбалското ...

Општина Карпош утре организира маалска дружба во новиот парк за миленици во Влае 2

Скопје инфо - 01.03.2019

Утре, 02.03.2019 година, сабота, со почеток во 11:30 часот, Општина Карпош организира маалска дружба со граѓаните од Влае 2, во новиот парк за миленици во Карпош. Новиот парк за миленици е во населбата Влае 2, долж Кејот на Вардар, во близина на ...

Нов парк за миленици во Влае 2

А1 On - 02.03.2019

Граѓаните од Карпош, од населбата Влае 2, добија нов парк за миленици. Имено, денеска во новоотворениот парк се одржа и маалска дружба, каде што голем број на карпошани дојдоа со своите миленици и го искористија саботното попладне за рекреација, ...

Нов парк за миленици во населба Влае 2

Слободен Печат - 01.03.2019

Утре, 02.03.2019 година, сабота, со почеток во 11.30 часот, Општина Карпош организира маалска дружба со граѓаните од Влае 2, во новиот парк за миленици во Карпош. Новиот парк за миленици е во населбата Влае 2, долж Кејот на Вардар, во близина на ...

Нов парк за миленици во Влае 2

Вечер Прес - 02.03.2019

Скопската населба Влае 2 доби нов парк за миленици. Во новоотворениот парк се одржа и маалска дружба, каде што голем број карпошани дојдоа со своите миленици и го искористија саботното попладне за рекреација, разговор и дружба.

Скопската населба Влае доби нов парк за миленици

Независен - 02.03.2019

Скопската населба Влае 2 доби нов парк за миленици. Во новоотворениот парк се одржа и маалска дружба, каде што голем број карпошани дојдоа со своите миленици и го искористија саботното попладне за рекреација, разговор и дружба.

Нов парк за миленичиња во Влае 2

24Инфо - 02.03.2019

Граѓаните од Карпош, од населбата Влае 2, добија нов парк за миленици. Имено, денеска во новоотворениот парк се одржа и маалска дружба, каде што голем број на карпошани дојдоа со своите миленици и го искористија саботното попладне за рекреација, ...

Нов парк за миленици во Влае 2

Н.Македонија - 02.03.2019

Скопската населба Влае 2 доби нов парк за миленици. Во новоотворениот парк се одржа и маалска дружба, каде што голем број карпошани дојдоа со своите миленици и го искористија саботното попладне за рекреација, разговор и дружба.

Нов парк за миленици во Влае 2

MTM - 02.03.2019

Скопската населба Влае 2 доби нов парк за миленици. Во новоотворениот парк се одржа и маалска дружба, каде што голем број карпошани дојдоа со своите миленици и го искористија саботното попладне за рекреација, разговор и дружба.

Нов парк за миленици во Влае 2

Локално - 02.03.2019

Скопската населба Влае 2 доби нов парк за миленици. Во новоотворениот парк се одржа и маалска дружба, каде што голем број карпошани дојдоа со своите миленици и го искористија саботното попладне за рекреација, разговор и дружба.