TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Струмица ќе добие нова градинка: започна изградбата на детската градинка во населбата Касарна во градот!

Струмица Денес - 27.02.2020

Започнаа подготвителните активности за изградбата на новата детска градинка во населбата Касарна во Струмица. Објектот ќе се гради на површина од 1.443 метри квадратни со приземје и кат и ќе располага со капацитет за 300 деца.

Почнуваат градежни работи за изградба на нова градинка во Кавадарци

Канал5 - 26.02.2020

Почнуваат градежни работи за изградба на нова градинка во Кавадарци. Градоначалникот Митко Јанчев денеска на прес-конференција информираше дека објектот ќе биде на две нивоа со седум занимални, на површина од 1.145 квадратни метри.

Почнуваат градежни работи за изградба на нова градинка во Кавадарци

Опсервер - 26.02.2020

– Почнуваат градежни работи за изградба на нова градинка во Кавадарци. Градоначалникот Митко Јанчев денеска на прес-конференција информираше дека објектот ќе биде на две нивоа со седум занимални, на површина од 1.145 квадратни метри.

Почнуваат градежни работи за изградба на нова градинка во Кавадарци

MakPress - 26.02.2020

Почнуваат градежни работи за изградба на нова градинка во Кавадарци. Градоначалникот Митко Јанчев денеска на прес-конференција информираше дека објектот ќе биде на две нивоа со седум занимални, на површина од 1.145 квадратни метри.

Почна да се гради нова градинка

Вечер Прес - 26.02.2020

Во Кавадарци започнаа градежните активности за изградба на нова градинка. Градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев информираше дека објектот ќе биде на две нивоа со седум занимални, на површина од 1.145 квадратни метри.

Се чисти теренот за нова градинка во населбата Касарна

Вечер Прес - 27.02.2020

Почнаа подготвителните работи за изградба на нова детска градинка во населбата „Касарна“ во Струмица. Објектот ќе се гради на површина од 1.443 квадратни метри со приземје и кат и ќе располага со капацитет за згрижување на 300 деца.

Почна да се гради новата Детска градинка во комплексот на поранешната Касарна во Струмица

iPortal - 27.02.2020

Од денеска започнаа подготвителните активности за изградбата на новата Детска градинка во новата населба во поранешната Касарна во Струмица. Објектот ќе се гради на површина од 1443 м² со приземје и кат и ќе располага со капацитет за 300 деца.