TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турски лекар тврди дека вакцини против Ковид-19 ненамерно им биле аплицирани на бебиња во Турција

24Инфо - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. Д -р Зафер Куругауол од Медицинскиот факултет во Измир за ...

Турски лекар тврди дека вакцини против Ковид-19 ненамерно им биле аплицирани на бебиња во Турција

Слободен Печат - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. Д -р Зафер Куругауол од Медицинскиот факултет во Измир за ...

БЕБИЊА ПО ГРЕШКА ВАКЦИНИРАНИ ПРОТИВ КОВИД-19 Голема истрага во Турција

+инфо - 23.09.2021

Лекарот Зафер Куругауол вели дека имало случаи во кои бебињата биле погрешно вакцинирани против ковид-19, наместо со вакцини против хепатитис Б. Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани ...

Вакцинирале бебиња со вакцина против коронавирус, наместо со вакцини против хепатитис Б- еве ги деталите

Курир - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. Д-р Зафер Куругауол од Медицинскиот факултет во Измир за ...

Во Турција бебиња по грешка добиле вакцини против Ковид-19, место против хепатитис Б

Независен - 23.09.2021

Турција – Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф.

Бебиња по грешка вакцинирани против ковид-19 голема истрага во Турција

Либертас - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. Д -р Зафер Куругауол од Медицинскиот факултет во Измир за ...

Турски лекар тврди дека вакцини против Ковид-19 ненамерно им биле аплицирани на бебиња во Турција

Опсервер - 23.09.2021

– Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. Д -р Зафер Куругауол од Медицинскиот факултет во Измир за ...

Вакцини против Ковид-19 ненамерно им биле аплицирани на бебиња во Турција

Вечер Прес - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. д-р Зафер Куругауол од Медицинскиот факултет во Измир за ...

Турски лекар тврди дека вакцини против Ковид-19 ненамерно им биле аплицирани на бебиња во Турција

Република - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. Д -р Зафер Куругауол од Медицинскиот факултет во Измир за ...

Голема истрага во Турција: Бебиња по грешка вакцинирани против Ковид-19

еМагазин - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. д-р од Медицинскиот факултет во Измир за телевизијата изјави ...

Во Турција по грешка вакцинирани бебиња за Ковид 19

Телма - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Како што објави МИА, Проф.

Бебиња вакцинрани против корона во Турција, во тек е истрага

Скопје1 - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. Д -р Зафер Куругауол од Медицинскиот факултет во Измир за ...

Турски лекар тврди дека вакцини против Ковид-19 ненамерно им биле аплицирани на бебиња во Турција

MakPress - 23.09.2021

Турското Министерство за здравство почна истрага за наводите на турски лекар за погрешно администрирани вакцини против Ковид-19 на бебиња во Турција, јави турската телевизија НТВ. Проф. Д -р Зафер Куругауол од Медицинскиот факултет во Измир за ...