TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лансирана Huawei Card за конкуренција со Apple

Телефони.мк - 09.04.2020

Huawei ја лансираше својата платежна картичка Huawei Card која треба да биде еден од главните конкуренти на Apple Card во делот на бесконтактните мобилни трансакции. Huawei Card ќе биде поддржана од UnionPay, е комплементарна со новата серија на ...

5 идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

МакМода - 09.04.2020

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите.

5 идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

Опсервер - 09.04.2020

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите.

Пет идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

USB - 09.04.2020

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите.

5 идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

Точка - 09.04.2020

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите.

5 идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

Smartportal - 09.04.2020

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите ...

5 идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

Фактор - 09.04.2020

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите.

5 идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

Хаштаг - 09.04.2020

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите.

5 идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

Машки магазин - 09.04.2020

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите.

5 идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

Телефони.мк - 09.04.2020

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите.