TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Австралија прв финалист во Дејвис купот

Кајгана - 26.11.2022

Австралиската машка тениска репрезентација се пласира во финалето на годинешното издание на Дејвис купот откако во полуфиналето во Малага ја совлада Хрватска со 2-1. Решавачкиот бод на Австралија ѝ го обезбедија Макс Пусел и Џордан Томсон кои во ...

Австралија ја победи Хрватска за финале во Дејвис купот

Независен - 26.11.2022

Австралиската машка тениска репрезентација се пласираше во финалето на годинешното издание на Дејвис купот откако во полуфиналето во Малага ја совлада Хрватска со 2-1. Решавачкиот бод на Австралија ѝ го обезбедија Макс Пусел и Џордан Томсон кои во ...

Австралија прв финалист во Дејвис купот

Опсервер - 26.11.2022

– Австралиската машка тениска репрезентација се пласираше во финалето на годинешното издание на Дејвис купот откако во полуфиналето во Малага ја совлада Хрватска со 2-1. Решавачкиот бод на Австралија ѝ го обезбедија Макс Пусел и Џордан Томсон кои во ...

Австралија прв финалист во Дејвис купот

24 Вести - 26.11.2022

Австралиската машка тениска репрезентација се пласираше во финалето на годинешното издание на Дејвис купот откако во полуфиналето во Малага ја совлада Хрватска со 2-1. Решавачкиот бод на Австралија ѝ го обезбедија Макс Пусел и Џордан Томсон кои во ...

Австралија прв финалист во Дејвис купот

Вечер Прес - 26.11.2022

Австралиската машка тениска репрезентација се пласираше во финалето на годинешното издание на Дејвис купот откако во полуфиналето во Малага ја совлада Хрватска со 2-1. Решавачкиот бод на Австралија ѝ го обезбедија Макс Пусел и Џордан Томсон кои во ...

Австралија прв финалист во Дејвис купот

MakPress - 26.11.2022

Австралиската машка тениска репрезентација се пласираше во финалето на годинешното издание на Дејвис купот откако во полуфиналето во Малага ја совлада Хрватска со 2-1. Решавачкиот бод на Австралија ѝ го обезбедија Макс Пусел и Џордан Томсон кои во ...

Австралија прв финалист во Дејвис купот

Во Центар - 26.11.2022

– Австралиската машка тениска репрезентација се пласираше во финалето на годинешното издание на Дејвис купот откако во полуфиналето во Малага ја совлада Хрватска со 2-1. Решавачкиот бод на Австралија ѝ го обезбедија Макс Пусел и Џордан Томсон кои во ...

Австралија прв финалист во Дејвис купот

Курир - 26.11.2022

Австралиската машка тениска репрезентација се пласира во финалето на годинешното издание на Дејвис купот откако во полуфиналето во Малага ја совлада Хрватска со 2-1. Решавачкиот бод на Австралија ѝ го обезбедија Макс Пусел и Џордан Томсон кои во ...