TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Никогаш не пишува прв, но секогаш одговара! Што значи тоа?

Кафе пауза - 08.04.2020

Тоа е многу непријатна ситуација – кога момчето никогаш не пишува прво, но секогаш со задоволство одговара на вашите пораки. Зошто го прави тоа? Еве ги можните причини! Мажите се многу внимателни со своето срце, особено ако претходно им било скршено.

Никогаш не пишува прв, но секогаш одговара! Што значи тоа?

Вистина.мк - 08.04.2020

Тоа е многу непријатна ситуација – кога момчето никогаш не пишува прво, но секогаш со задоволство одговара на вашите пораки. Зошто го прави тоа? Еве ги можните причини! Мажите се многу внимателни со своето срце, особено ако претходно им било скршено.

Никогаш не пишува прв, но секогаш одговара! Што значи тоа?

Курир - 09.04.2020

Тоа е многу непријатна ситуација – кога момчето никогаш не пишува прво, но секогаш со задоволство одговара на вашите пораки. Зошто го прави тоа? Еве ги можните причини! Мажите се многу внимателни со своето срце, особено ако претходно им било скршено.