TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рецепт на денот – Селска тава

Турлитава - 15.01.2015

На тема селско месо има многу рецепти и секој си го прави на свој начин и вкус. Затоа ние ви нудиме оригинален рецепт за подготовка на Селска тава која вреди да се проба. Потребни состојки: 500 гр. свежо свинско месо 300 гр.

Селска тава

Мои рецепти - 14.01.2015

Има изнапишано многу варијации на тема селско месо но секој рецепт по себе вкусен и различен од другите со некоја финтица, мирудиичка што го прави единствен, па како што е логично за овој зимски период ете ја и нашата селска тава.