TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Украдени капаци од шахти на неколку улици во Карпош

Вечер Прес - 20.01.2021

Од ЈП „Водовод и канализација“ известија дека на булеварите „Илинден“ и „8 Септември“ и на улицата „Карпошово востание“ во Карпош, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Случајот е пријавен во полициската станица Карпош и дека капаците ...

Украдени капаци од шахти на неколку булевари во Скопје

Сакам да кажам - 20.01.2021

На неколку булевари и улици низ Скопје синоќа се украдени капаците од шахтите и решетките за сливниците. Како што велат од ЈП „Водовод и канализација“, нема десетина капаци и решетки долж булеварите Илинден и 8 Септември, како и на улицата Карпошово ...

Украдени капаци од шахти на неколку улици во Скопје

360 степени - 20.01.2021

Случајот е пријавен во полиција, информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Во текот на минатата ноќ, на булеварите „Илинден“ и „8 Септември“ и на ул. „Карпошово востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници, информираат од ...

Украдени капаци од шахти во Карпош

Макфакс - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите Илинден и 8-ми Септември и на улица Карпошево Востание, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека во најбрз можен рок истите ќе бидат заменети.

Се крадат капаци од шахти

МКД - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8 Септември“ и на улицата „Карпошево востание“, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. ЈП Водовод и канализација - Скопје соопштуува дека во најбрз можен рок истите ќе бидат заменети.

ЈП Водовод и канализација – Скопје: Украдени се капаци од шахти и решетки од сливници

Бизнис Вести - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на Бул. Илинден, Бул. 8-ми Септември и ул. Карпошево Востание, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Од страна на ЈП Водовод и канализација – Скопје во најбрз можен рок истите ќе бидат заменети.

Украдени решетки од сливници и капаци од шахти, случајот пријавен во полиција

Опсервер - 20.01.2021

– Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8-ми Септември“ и улицата „Карпошево Востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје случајот е пријавен, а ...

„Водовод и канализации“: Украдени се капаци и решетки од шахти на неколку булевари низ Скопје

Локално - 20.01.2021

Од ЈП „Водовод и канализации“ информираа дека во текот на минатата ноќ, на булеварите „Илинден“ и „8 Септември“ и на ул. „Карпошово востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од ...

ФОТО: Внимателно движете се, украдени капаци од шахти на неколку скопски улици

Курир - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на Бул. Илинден, Бул. 8-ми Септември и ул. Карпошево Востание, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници, информира ЈП „Водовод и канализација“. Од претпријатието информираат дека во најбрз можен рок истите ќе бидат ...

ФОТО: Во текот на ноќта украдени се капаци од шахти на неколку скопски улици

Скопје инфо - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на Бул. Илинден, Бул. 8-ми Септември и ул. Карпошево Востание, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници, информира ЈП „Водовод и канализација“. Од претпријатието информираат дека во најбрз можен рок истите ќе бидат ...

Украдени капаци од шахти во Карпош

Вечер - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите Илинден и 8 Септември и на улица Карпошево Востание украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека во најбрз можен рок тие ќе бидат заменети.

Изминатата ноќ украдени капаци од шахти и решетки од сливници на неколку булевари низ Скопје

ТВ21 - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на Бул. Илинден, Бул. 8-ми Септември и ул. Карпошево Востание, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Од страна на ЈП Водовод и канализација – Скопје во најбрз можен рок истите ќе бидат заменети.

Украдени решетки од сливници и капаци од шахти во Скопје, случајот пријавен во полиција

Сител - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8-ми Септември“ и улицата „Карпошево Востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје случајот е пријавен, а ...

Гледајте пред себе, отворени шахти и сливници: Повторно се крадат решетки и капаци во Скопје, остануваат дупките

Слободен Печат - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден” и „8-ми Септември” и улицата „Карпошево Востание” во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје случајот е пријавен, а ...

Украдени решетки од сливници и капаци од шахти, случајот пријавен во полиција

Канал5 - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден" и „8-ми Септември" и улицата „Карпошево Востание" во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација" – Скопје случајот е пријавен, а ...

Украдени решетки од сливниците и капаци од шахтите на три булевари во Скопје

Независен - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8-ми Септември“ и улицата „Карпошево Востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје случајот е пријавен, а ...

Украдени капаци од шахти и сливници во Скопје, внимавајте на овие улици…

Алсат-М - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8-ми Септември“ и улицата „Карпошево Востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје случајот е пријавен, а ...

Внимавајте каде се движите - украдени решетки од сливници и капаци од шахти во Скопје

Press24 - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8-ми Септември“ и улицата „Карпошево Востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје случајот е пријавен, а ...

Украдени решетки од сливници и капаци од шахти, случајот пријавен во полиција

Кајгана - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8-ми Септември“ и улицата „Карпошево Востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје случајот е пријавен, а ...

Возачи внимавајте: Украдени шахти на „Илинденска“ и „8-ми септември“

Република - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8-ми Септември“ и улицата „Карпошево Востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје случајот е пријавен, а ...

Украдени решетки од сливници и капаци од шахти во Карпош

24Инфо - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден” и „8-ми Септември” и улицата „Карпошево Востание” во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје случајот е пријавен, а ...

Внимателно! Шахти и решетки од сливници се украдени од неколку скопски улици

+инфо - 20.01.2021

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје случајот е пријавен, а украдените ќе бидат заменети со нови во најбрз можен рок. Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8-ми Септември“ и улицата „Карпошево Востание“ во ...

Украдени решетки од сливници и капаци од шахти, случајот пријавен во полиција

А1 On - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите „Илинден“ и „8-ми Септември“ и улицата „Карпошево Востание“ во Скопје, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје случајот е пријавен, а ...

Ноќеска шахти и сливници остаа без капаци на булеварите во Скопје

24Инфо - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на Бул. Илинден, Бул. 8-ми Септември и ул. Карпошево Востание, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Од страна на ЈП Водовод и канализација – Скопје во најбрз можен рок истите ќе бидат заменети.

Украдени капаци од шахти во Карпош

MTM - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на булеварите Илинден и 8 Септември и на улица Карпошево Востание украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје информира дека во најбрз можен рок тие ќе бидат заменети.

Украдени капаци од шахти и решетки од сливници на Бул. Илинден, Бул. 8-ми Септември и ул. Карпошево Востание

MakPress - 20.01.2021

Во текот на минатата ноќ на Бул. Илинден, Бул. 8-ми Септември и ул. Карпошево Востание, украдени се капаци од шахти и решетки од сливници. Од страна на ЈП Водовод и канализација - Скопје во најбрз можен рок истите ќе бидат заменети.