TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вселенскиот интернет наскоро ќе ја покрива целата Земја

Канал5 - 26.02.2021

Илон Маск, благодарение на компанијата Старлинк, се поблиску е до целта која ја постави пред неколку години- интернет од вселената ќе биде достапен за луѓето во руралните краишта било каде на Земјата.

Вселенски Интернет наскоро ќе ја покрие целата Земја

Локално - 25.02.2021

Благодарение на Старлинк, Елон Маск е се поблизу до целта што ја постави пред неколку години – Интернетот од вселената ќе биде достапен за луѓето во руралните области каде било на Земјата.

Што ќе понуди вселенскиот интернет на Маск?

Телефони.мк - 25.02.2021

Илон Маск на Twitter се пофали дека вселенскиот интернет обезбеден преку сателитите Srarlink до крајот на оваа година ќе обезбеди двојна побрза конекција од 300 Mbps како и помала латентност од 20 ms.

Вселенскиот интернет наскоро ќе ја покрива целата Земја

МКД - 25.02.2021

Илон Маск, благодарение на својата компанија Старлинк, е сè поблиску до целта која ја постави пред неколку години – интернет од вселената достапен за луѓето во руралните краишта каде било на Земјата.

Вселенски интернет на Маск наскоро ќе ја покрива целата земја

Вечер Прес - 26.02.2021

Елон Маск, благодарение на компанијата Старлинк, е се поблизу до целта што ја постави пред неколку години – Интернетот од вселената да биде достапен за луѓето во руралните области било каде на Земјата.

Вселенскиот интернет наскоро ќе ја покрива Земјата

Кумановски м. - 26.02.2021

Благодарение на Starlink, Илон Маск е сè поблизу до целта што ја постави пред неколку години – Интернетот од вселената ќе биде достапен за луѓето во руралните области каде било на Земјата.