TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

5G за секого, Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro

Опсервер - 29.09.2022

Ширењето на 5G технологијата има трансформирачко влијание врз многу аспекти на современиот живот. 5G е многу повеќе од гигабитни брзини; покриеноста и пропусниот опсег што ги обезбедува нè водат чекор поблиску до дигиталната иднина.

5G за секого: Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro

Црнобело - 29.09.2022

Ширењето на 5G технологијата има трансформирачко влијание врз многу аспекти на современиот живот. 5G е многу повеќе од гигабитни брзини; покриеноста и пропусниот опсег што ги обезбедува нè водат чекор поблиску до дигиталната иднина.

5G за секого – Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro

4NEWS - 29.09.2022

Ширењето на 5G технологијата има трансформирачко влијание врз многу аспекти на современиот живот. 5G е многу повеќе од гигабитни брзини; покриеноста и пропусниот опсег што ги обезбедува нè водат чекор поблиску до дигиталната иднина.

5G за секого – Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro

ТВ21 - 29.09.2022

Ширењето на 5G технологијата има трансформирачко влијание врз многу аспекти на современиот живот. 5G е многу повеќе од гигабитни брзини; покриеноста и пропусниот опсег што ги обезбедува нè водат чекор поблиску до дигиталната иднина.

5G за секого - Македонски Телеком ги претставува „T Phone“ и „T Phone Pro“

Канал5 - 29.09.2022

Првите телеком 5G смарфони имаат големи екрани, камери со висока резолуција и премиум дизајн по пристапна цена. · Првите телеком 5G смарфони имаат големи екрани, камери со висока резолуција и премиум дизајн по пристапна цена.

5G за секого Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro

Бизнис Вести - 29.09.2022

Ширењето на 5G технологијата има трансформирачко влијание врз многу аспекти на современиот живот. 5G е многу повеќе од гигабитни брзини; покриеноста и пропусниот опсег што ги обезбедува нè водат чекор поблиску до дигиталната иднина.

Македонски телеком ги претставува T-фон и T-фон про

МКД - 29.09.2022

Првите Телеком 5Г смартфони имаат големи екрани, камери со висока резолуција и премиум дизајн по пристапна цена. T-фон и T-фон про ќе бидат достапни од 5 октомври во Телеком продавниците и Телеком.мк апликацијата .

5G за секого: Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro

Иновативност - 29.09.2022

Ширењето на 5G технологијата има трансформирачко влијание врз многу аспекти на современиот живот. 5G е многу повеќе од гигабитни брзини; покриеноста и пропусниот опсег што ги обезбедува нè водат чекор поблиску до дигиталната иднина.

5G за секого - Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro

Скопје инфо - 29.09.2022

Првите телеком 5G смарфони имаат големи екрани, камери со висока резолуција и премиум дизајн по пристапна цена. T Phone и T Phone Pro ќе бидат достапни од 5 октомври во телеком продавниците, TelekomMK апликацијата и www.telekom.mk .