TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ме избркаа од партијата без да ги слушнат моите аргументи, тврди Реџепи

Н.Македонија - 06.10.2022

Мојата партија ме избрка, кажа независниот пратеник во вечерашното гостување во емисијата „Патот кон“ на телевизија „Алсат“, тврдејќи дека БЕСА потоа не прифатила да има состанок на партиските органи за тој да ги изложи неговите аргументи.

Кастриот Реџепи откри зошто се приклони кон ДУИ: Ме избркаа од партија преку социјалните мрежи

Слободен Печат - 06.10.2022

„Ме избркаa од мојата политичка партија“, изјави пратеникот и Кастриот Реџепи во емисијата „Патот кон“ во Алсат , велејќи дека неговата партија не прифатила да има ниту состанок на органите на кој би ги образложил причините за неговата постапка во ...

Реџепи: Проценив дека не треба да гласам за недоверба на Владата

Алсат-М - 06.10.2022

Ме избркаa од мојата политичка партија, изјави Кастриот Реџепи во емисијата „Патот кон“ во Алсат, велејќи дека неговата партија не прифатила да има состанок на органите. „Мојата партија ме избркaа, не прифаќајќи состанок на нејзините тела, ниту пред ...

Реџепи: Меџиди стоеше покрај мене откако ме избркаа од Беса

Алсат-М - 06.10.2022

Кастриот Реџепи во вечерашното гостување во емисијата „Патот кон“ во Алсат во врска со неговото евентуално приклучување во „огнената група“, рече дека со Изет Меџит отсекогаш имал добри односи и покрај партиските поделби.

Реџепи: Партијата ме избрка преку социјалните мрежи

Фокус - 06.10.2022

Ме избркаa од мојата политичка партија, изјави Кастриот Реџепи во емисијата „Патот кон“ во Алсат , велејќи дека неговата партија не прифатила да има состанок на органите. „Мојата партија ме избркaа, не прифаќајќи состанок на нејзините тела, ниту ...

Реџепи: Меџити стоеше покрај мене откако ме избркаа од Беса

24Инфо - 06.10.2022

Кастриот Реџепи во вечерашното гостување во емисијата „Патот кон“ во Алсат во врска со неговото евентуално приклучување во „огнената група“, рече дека со Изет Меџити отсекогаш имал добри односи и покрај партиските поделби.

Реџепи: Партијата ме избрка преку социјалните мрежи

Либертас - 06.10.2022

Ме избркаa од мојата политичка партија, изјави Кастриот Реџепи во емисијата „Патот кон“ во Алсат , велејќи дека неговата партија не прифатила да има состанок на органите. „Мојата партија ме избркaа, не прифаќајќи состанок на нејзините тела, ниту ...

Кастриот Реџепи откри зошто се приклони кон ДУИ: Ме избркаа од партија преку социјалните мрежи

Press24 - 06.10.2022

Ме избркаa од мојата политичка партија, изјави Кастриот Реџепи во емисијата „Патот кон“ во Алсат , велејќи дека неговата партија не прифатила да има состанок на органите. „Мојата партија ме избркaа, не прифаќајќи состанок на нејзините тела, ниту ...

Кастриот Реџепи откри зошто се приклони кон ДУИ: Ме избркаа од партија преку социјалните мрежи

Република - 06.10.2022

Ме избркаa од мојата политичка партија, изјави Кастриот Реџепи во емисијата „Патот кон“ во Алсат, велејќи дека неговата партија не прифатила да има состанок на органите. рече Кастриот Реџепи.