TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дистрикт бар и ресторан работи со применети мерки и збогатена понуда

Црнобело - 16.09.2020

Дистрикт бар и ресторан ги отвори вратите и работи со истиот капацитет и целосно применети мерки. Препознатливиот, пријатен и удобен амбиент на ресторанот е прилагоден на сите протоколи и заштитни мерки, што вклучува потребна дистанца, ...

Дистрикт бар и ресторан работи со применети мерки и збогатена понуда

Опсервер - 16.09.2020

Дистрикт бар и ресторан ги отвори вратите и работи со истиот капацитет и целосно применети мерки. Препознатливиот, пријатен и удобен амбиент на ресторанот е прилагоден на сите протоколи и заштитни мерки, што вклучува потребна дистанца, ...

Повелете во Дистрикт бар и ресторан, збогатена понуда и безбедно дружење!

+инфо - 16.09.2020

„Дистрикт бар и ресторан“ ги отвори вратите и работи со истиот капацитет и целосно применети мерки. Препознатливиот, пријатен и удобен амбиент на ресторанот е прилагоден на сите протоколи и заштитни мерки, што вклучува потребна дистанца, ...

Дистрикт бар и ресторан работи со применети мерки и збогатена понуда

Фактор - 16.09.2020

Дистрикт бар и ресторан ги отвори вратите и работи со истиот капацитет и целосно применети мерки. Препознатливиот, пријатен и удобен амбиент на ресторанот е прилагоден на сите протоколи и заштитни мерки, што вклучува потребна дистанца, ...

Дистрикт бар и ресторан работи со применети мерки и збогатена понуда

Stylist - 16.09.2020

Дистрикт бар и ресторан ги отвори вратите и работи со истиот капацитет и целосно применети мерки. Препознатливиот, пријатен и удобен амбиент на ресторанот е прилагоден на сите протоколи и заштитни мерки, што вклучува потребна дистанца, ...