TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Италија од денеска ги отвора границите, засилените мерки остануваат

Сител - 03.06.2020

Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата на коронавирусот, со што овозможува поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители на земјата, а од денеска се дозволени и пристигнувања од ...

По тримесечната блокада, Италијанците од денеска може да патуваат низ земјата

Макфакс - 03.06.2020

Италија денеска ги отвори регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата, со што е овозможена поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители во земјата, а од денеска, дозволени се пристигнувања и од шенген-зоната, без ...

По тримесечната блокада, Италијанците од денеска може да патуваат низ земјата

24Инфо - 03.06.2020

Италија денеска ги отвори регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата, со што е овозможена поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители во земјата, а од денеска, дозволени се пристигнувања и од шенген-зоната, без ...

По тримесечната блокада, Италијанците од денеска може да патуваат низ земјата

Точка - 03.06.2020

Италија денеска ги отвори регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата, со што е овозможена поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители во земјата, а од денеска, дозволени се пристигнувања и од шенген-зоната, без ...

По тримесечната блокада Италијанците можат да патуваат низ земјата

Н.Македонија - 03.06.2020

Италија денеска ги отвори регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата, со што е овозможена поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители во земјата, а од денеска, дозволени се пристигнувања и од шенген-зоната, без ...

По тримесечната блокада, Италијанците од денеска може да патуваат низ земјата

MTM - 03.06.2020

Италија денеска ги отвори регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата, со што е овозможена поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители во земјата, а од денеска, дозволени се пристигнувања и од шенген-зоната, без ...

По пауза од три месеци, Италијанците од денеска може да патуваат низ земјата

Република - 03.06.2020

Италија денеска ги отвори регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата, со што е овозможена поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители во земјата, а од денеска, дозволени се пристигнувања и од шенген-зоната, без ...

Италија од денеска ги отвора границите, засилените мерки остануваат

Опсервер - 03.06.2020

Рим, 3 јуни 2020 () – Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата на коронавирусот, со што овозможува поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители на земјата, а од денеска се дозволени и ...

Италија од денеска ги отвора границите, засилените мерки остануваат

Курир - 03.06.2020

Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата на коронавирусот, со што овозможува поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители на земјата, а од денеска се дозволени и пристигнувања од ...

Италија од денеска ги отвора границите, засилените мерки остануваат

24 Вести - 03.06.2020

Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата на коронавирусот, со што овозможува поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители на земјата, а од денеска се дозволени и пристигнувања од ...

Италија од денеска ги отвора границите, засилените мерки остануваат

Слободен Печат - 03.06.2020

Забраната за собири и обврската да се зачува безбедно растојание меѓу луѓето е се уште во сила во Италија со цел да се спречи ширењето на Ковид-19, што земјата ја погоди сериозно, одземајќи повеќе од 33.000 животи, што земјата ја крена на третото ...

Италија од денеска ги отвора границите, засилените мерки остануваат

Либертас - 03.06.2020

Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата на коронавирусот, со што овозможува поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители на земјата, а од денеска се дозволени и пристигнувања од ...

Италијанците од денеска може да патуваат низ земјата

Денар - 03.06.2020

Италија денеска ги отвори регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата, со што е овозможена поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители во земјата, а од денеска, дозволени се пристигнувања и од шенген-зоната, без ...

ПО ТРИМЕСЕЧНА БЛОКАДА ПОРАДИ КОВИД-19: Италија од денеска ги отвора границите

Денешен - 03.06.2020

Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата на коронавирусот, со што овозможува поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители на земјата, а од денеска се дозволени и пристигнувања од ...

Италија од денеска ги отвори границите, некои од мерките остануваат

360 степени - 03.06.2020

Маски, растојание, следење на туристите со дигитални апликации, мерење температура со термички скенери, неопходни хотелски резервации и пополнување на прашалници по пристигнувањето се дел од мерките кои ќе продолжат да се применуваат Италија денеска ...

Италија од денеска ги отвора границите, засилените мерки остануваат

Вечер Прес - 03.06.2020

Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата на коронавирусот, со што овозможува поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители на земјата, а од денеска се дозволени и пристигнувања од ...

Италија од денеска ги отвора границите, засилените мерки остануваат

А1 On - 03.06.2020

Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата на коронавирусот, со што овозможува поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители на земјата, а од денеска се дозволени и пристигнувања од ...

Италија од денеска ги отвора границите, засилените мерки остануваат

iPortal - 03.06.2020

Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада поради пандемијата на коронавирусот, со што овозможува поголема слобода на движење за повеќе од 60 милиони жители на земјата, а од денеска се дозволени и пристигнувања од ...

Под засилени мерки се отвораат границите на Италија

+инфо - 03.06.2020

Покрај отворањето на регионалните граници, одредени области во Италија, сепак, ги засилуваат контролите и мерките за да се спречи ширењето на вирусот преку „следење на туристите“. Италија денеска ги отвора регионалните граници по тримесечна блокада ...