TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кучково добива водоснабдување

Вечер Прес - 07.10.2022

Општина Ѓорче Петров го реши деценискиот проблем со недостиг на вода во селото Кучково. Одредена е локација на која преку бунар се обезбедени 4.8 литри вода во секунда. Станува збор за повеќе од двојно вода за задоволување на потребите на селото, со ...

Стојкоски: Се реши деценискиот проблем со водоснабдувањето во Кучково

Курир - 07.10.2022

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски преку Фејсбук објава информираше дека село Кучково добива вода! – Со голема посветеност пристапивме кон решавање на деценискиот проблем за водоснабдување во с. Кучково.

Стојкоски: Се реши деценискиот проблем со водоснабдувањето во Кучково

Нетпрес - 07.10.2022

Фејсбук објава на градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Стојкоски: Кучково добива вода! Со голема посветеност пристапивме кон решавање на деценискиот проблем за водоснабдување во с. Кучково.

Стојкоски: Кучково добива вода

Скопје инфо - 07.10.2022

Кучково добива 48 литри во секунда вода. Ова го објави градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски, на официјалната Фејсбук страница. -Со голема посветеност пристапивме кон решавање на деценискиот проблем за водоснабдување во с.

Кучково добива водоснабдување

Канал5 - 07.10.2022

Општина Ѓорче Петров соопшти дека го решила деценискиот проблем со недостиг на вода во село Кучково, откако е одредена локација на која преку бунар се обезбедени 4,8 литри вода во секунда.

Стојкоски: Кучково добива вода!

Република - 07.10.2022

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски преку Фејсбук објава информираше дека село Кучково добива вода! – Со голема посветеност пристапивме кон решавање на деценискиот проблем за водоснабдување во с. Кучково.

Кучково добива водоснабдување – решен децениски проблем

24Инфо - 07.10.2022

Општина Ѓорче Петров го реши деценискиот проблем со недостиг на вода во с. Кучково. Одредена е локација на која преку бунар се обезбедени 4.8 литри вода во секунда. Станува збор за повеќе од двојно вода за задоволување на потребите на селото, со што ...

Стојкоски: Се реши деценискиот проблем со водоснабдувањето во Кучково

MakPress - 08.10.2022

Кучково добива вода! Со голема посветеност пристапивме кон решавање на деценискиот проблем за водоснабдување во с. Кучково. Благодарение на тимот од секторот за урбанизам и чичко Томе, кој ја одреди локацијата за новиот бунар успеавме да добиеме ...