TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна изградбата на спортска сала на оу „Вера Јоциќ“

Вечер Прес - 10.07.2019

Во основното училиште „Вера Јоциќ“ во Хиподром, што се наоѓа на територијата на општината Гази Баба почна изградбата на новата спортска сала. На настанот со кој се означи почетокот на реализацијата на овој проект, присуствуваа градоначалникот на ...

На пролет нова спортска сала во ООУ „Вера Јоциќ“ во Хиподром

Локално - 10.07.2019

На пролет учениците од ООУ „Вера Јоциќ“ во Хиподром треба да добијат нова училишна спортска сала. Почетокот на градежните работи на новата спортска сала денеска ги означија премиерот Зоран Заев, министерот за образование и наука Арбер Адеми и ...

Почнува изградбата на спортската сала во училиштето „Вера Јоциќ“ во Хиподром

Опсервер - 10.07.2019

Во училиштето „Вера Јоциќ“ во Хиподром денеска ќе почне изградбата на спортската сала. Проектот е на Министерството за образование и наука. На настанот по повод официјалниот старт на изградбата ќе присуствуваат премиерот Зоран Заев, министерот за ...

На пролет нова спортска сала во ООУ „Вера Јоциќ“ во Хиподром

Опсервер - 10.07.2019

На пролет учениците од ООУ „Вера Јоциќ“ во Хиподром треба да добијат нова училишна спортска сала. Почетокот на градежните работи на новата спортска сала денеска ги означија премиерот Зоран Заев, министерот за образование и наука Арбер Адеми и ...

Во училиштето „Вера Јоциќ“ во Хиподром денеска ќе почне изградбата на спортската сала

MakPress - 10.07.2019

Во училиштето „Вера Јоциќ“ во Хиподром денеска ќе почне изградбата на спортската сала. Проектот е на Министерството за образование и наука. На настанот по повод официјалниот старт на изградбата ќе присуствуваат премиерот Зоран Заев, министерот за ...

На пролет нова спортска сала во ООУ „Вера Јоциќ" во Хиподром

Канал5 - 10.07.2019

На пролет учениците од ООУ „Вера Јоциќ" во Хиподром треба да добијат нова училишна спортска сала. Почетокот на градежните работи на новата спортска сала денеска ги означија премиерот Зоран Заев, министерот за образование и наука Арбер Адеми и ...