TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните бараат масовно тестирање

360 степени - 09.04.2020

Опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ тврди дека граѓаните кои се обраќаат до партијата бараат да се спроведе скрининг на населението по примерот на држави кои веќе ги направиле тоа. Од партијата велат дека граѓаните кои им се обратиле бараат и широка ...

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните бараат задолжителна употреба на маски и ракавици и масовно тестирање

24Инфо - 09.04.2020

Во рамките на иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ за комуникација со граѓаните „Вашите проблеми, заеднички решенија – Ја сакам Македонија“, до партијата секојдневно пристигнуваат десетици сугестии, предлози и проблеми.

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните во своите сугестии предложуваат на отпуштените вработени да им се најде решение или времен ...

24Инфо - 08.04.2020

Во рамките на иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ за комуникација со граѓаните „Вашите проблеми, заеднички решенија – Ја сакам Македонија“, до партијата секојдневно пристигнуваат десетици сугестии, предлози и проблеми со кои се соочуваат граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ: Нема ден да нема жалби за отпуштањата од работните места и беспарицата која го снајде народот

А1 On - 08.04.2020

„Во рамките на иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ за комуникација со граѓаните „Вашите проблеми, заеднички решенија – Ја сакам Македонија“, до партијата секојдневно пристигнуваат десетици сугестии, предлози и проблеми со кои се соочуваат граѓаните.

ВМРО ДПМНЕ: Нема ден да нема жалби за отпуштањата од работните места и беспарицата која го снајде народот

Скопје1 - 08.04.2020

Во рамките на иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ за комуникација со граѓаните „Вашите проблеми, заеднички решенија – Ја сакам Македонија“, до партијата секојдневно пристигнуваат десетици сугестии, предлози и проблеми со кои се соочуваат граѓаните, се вели ...

ВМРО-ДПМНЕ: Секојдневно пристигнуваат десетици сугестии, предлози и проблеми со кои се соочуваат граѓаните

MakPress - 08.04.2020

Во рамките на иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ за комуникација со граѓаните „Вашите проблеми, заеднички решенија – Ја сакам Македонија“, до партијата секојдневно пристигнуваат десетици сугестии, предлози и проблеми со кои се соочуваат граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните кои што се обратија до ВМРО-ДПМНЕ сугерираат и апелираат до власта да спроведе скрининг

MakPress - 09.04.2020

Во рамките на иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ за комуникација со граѓаните „Вашите проблеми, заеднички решенија - Ја сакам Македонија“, до партијата секојдневно пристигнуваат десетици сугестии, предлози и проблеми.

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните бараат масовно тестирање

iPortal - 09.04.2020

Опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ тврди дека граѓаните кои се обраќаат до партијата бараат да се спроведе скрининг на населението по примерот на држави кои веќе ги направиле тоа. „Граѓаните кои се обратија до ВМРО-ДПМНЕ сугерираат и апелираат до ...