TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шерон Озборн проговори за болеста на Ози

Курир - 06.10.2022

Шерон Озборн искрено проговори за здравствените битки на својот сопруг Ози, односно – како Паркинсоновата болест на рокерот влијаеле врз семејството, откако ја открило неговата дијагноза откриена пред две години.

Шерон Озборн проговори за болеста на Ози

Опсервер - 06.10.2022

Шерон Озборн искрено проговори за здравствените битки на својот сопруг Ози, односно – како Паркинсоновата болест на рокерот влијаеле врз семејството, откако ја открило неговата дијагноза откриена пред две години.

Шерон Озборн проговори за болеста на Ози

MakPress - 06.10.2022

Шерон Озборн искрено проговори за здравствените битки на својот сопруг Ози, односно – како Паркинсоновата болест на рокерот влијаеле врз семејството, откако ја открило неговата дијагноза откриена пред две години.

Шерон Озборн проговори за болеста на Ози

Бриф - 06.10.2022

Шерон Озборн искрено проговори за здравствените битки на својот сопруг Ози, односно – како Паркинсоновата болест на рокерот влијаеле врз семејството, откако ја открило неговата дијагноза откриена пред две години.

КАКО СЕ ЖИВЕЕ СО ПАРКИНС? Шерон Озборн за болеста на својот сопруг

+инфо - 06.10.2022

Рокерот Ози живее со оваа болест веќе 2 години. Шерон го раскажува животот со Ози и неговата болест во „Прилагодувајќи се на Паркинсон“. Шерон Озборн искрено проговори за здравствените битки на својот сопруг Ози, односно – како Паркинсовата болест ...

Шерон Озборн проговори за болеста на Ози

Нетпрес - 06.10.2022

Шерон Озборн искрено проговори за здравствените битки на својот сопруг Ози, односно – како Паркинсоновата болест на рокерот влијаеле врз семејството, откако ја открило неговата дијагноза откриена пред две години.