TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Распишан тендерот за изградба на градинка во штипската населба „Сењак“

А1 On - 20.07.2018

Центарот за развој на Источниот плански регион (ИПР) го распиша тендерот за изградба на детска градинка во штипската населба „Сењак“. Директорката на Центарот за развој на ИПР, Драгица Здравева вели дека тендерската постапка за овој капитален проект ...

Тендер за нова градинка во штипската населба “Сењак”

Вечер Прес - 20.07.2018

Центарот за развој на Источниот плански регион (ИПР) го распиша тендерот за изградба на детска градинка во штипската населба “Сењак”. Директорката на Центарот за развој на ИПР, Драгица Здравева, вели дека тендерската постапка за овој капитален ...